michas3181 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam Mam duży problem https://m.youtube.com/watch?v=FhksiIiq1k0 Mój problem polego na falujacych obrotach przy stałej prędkości czyli:Jak jade np 100km\h moje obroty wynosza coś kolo 1300 obrotów/m i jak włączę tempomat to widac na wskazówce obrotomierza delikatne podskoki. Ale gdy przekrocze dwa tyś obrotów tego nie ma.Moj silnik to 2,,4 v6 litry tak jak w tytule .Nie wiem zabardzo o co chodzi i jak do tego sie zabrac. Na komputerze bylem ale tam nic konkretnego nie pokazuje. Mysle o czyszczeniu przepustnicy co wy o tym myślicie? 1
pila24 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Skrzynia Ci się kończy. Nie byłeś świadomy przy zakupie auta z multitronikiem że to skrzynia podwyższonego ryzyka i najbardziej awaryjna skrzynia audi? Zakładanie nowych tematów nie naprawi Twojej skrzyni,rozbijaj skarbonke. Edytowane 24 Listopada 2019 przez pila24
michas3181 Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Opublikowano 27 Listopada 2019 Miałeś już taki samochód z tą skrzynia że jesteś tego pewny czy tylko tak mówisz bo gdzieś u słyszałeś że tak jest . Z tego co wiem to dużo osób narzeka na te skrzynie bo awaryjne bo mało wygodne do jazdy drogę w naprawie A jak co do czego przychodzi to nigdy nie mieli takiej skrzyni
pila24 Opublikowano 27 Listopada 2019 Opublikowano 27 Listopada 2019 3 godziny temu, michas3181 napisał: Miałeś już taki samochód z tą skrzynia że jesteś tego pewny czy tylko tak mówisz bo gdzieś u słyszałeś że tak jest . Z tego co wiem to dużo osób narzeka na te skrzynie bo awaryjne bo mało wygodne do jazdy drogę w naprawie A jak co do czego przychodzi to nigdy nie mieli takiej skrzyni Tutaj masz temat,milej lektury. Opinie o tych skrzyniach nie wzięły się z nikąd,miałem doczynienia z tą skrzynią kilka razy.
Rekomendowane odpowiedzi