Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Radomszczańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chociaż raz byś odstawil flaszkę od korpusu

Trzeba zmienić czas spotów na pierwszą niedzielę miesiąca ale w każdym pierwszym kwartale roku chyba. ......

• Odpowiedzi 2.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Haha ;D no chyba tak

Opublikowano

trzeba poogarniac troche ludzi i juz ;p

Opublikowano

To kiedy panowie coś robimy? Może w piątek? Najpierw jakiś spocik a potem z racji ze jest zimno i trzeba sie czymś rozgrzewać.. moznaby poodprowadzac autka i przenieś sie np do Belfastu ?? co wy na to?

Opublikowano

Flaszkę :-D

Opublikowano

Już ze dwa miesiące zjazdu nie było

Opublikowano

To jak ustawiamy sie na jakiś termin?

Opublikowano

No ostatnio była pierwsza niedziela miesiąca i co? Podnieta na początku a potem każdy olewa. Nie ma to jak początki nie Paweł? I integracja zjazdy za***ista zabawa

Opublikowano

Dokładnie Grzesiu? fajnie by było coś takiego jeszcze zorganizować... Ale jak sie nikomu nie chce dupska ruszyć... Grzesiu jak coś to ja jestem chętny na jakieś "spotkanie integracyjne" ?

Opublikowano

Ja tez moglbym podjechac :D nawet dzis :wink: haha, mi rzadko kiedy terminy pasuja

Opublikowano

Oj jakiś ty zalatany:-P trzeba coś ruszyć. Co jak co ale z niektórymi jeszcze nie piłem. ...a z niektórymi znowu bym się napil. ...no i z tymi co nie piłem i z tymi co piłem. Ogólnie to bym się napil chyba. ..raczej tak.....Napewno bym się napil

Opublikowano

Noooo :D z piciem dochodzi kolejna lipa bo trzeba kierowce dorwac :/ ale moznaby sie napic nie powiem :wink:

Opublikowano

Ostatnio na Onecie pisało ze masz brata

Opublikowano

Hahahaha :D moze cos by sie zmodzilo :)

Opublikowano

No to trzeba czekać aż aprobatę wyrazi reszta społeczeństwa

Opublikowano

Jak nic pany coś trzeba zapodać do gardła ? ogólnie macie moja 100% aprobatę, tylko jaki termin.. jeżeli chodzi o weekend to ja deklaruje pt. lub sobota a w tygodniu no cóż byle nie pon. bo potem cały tydzień zachlany ?

Opublikowano

Może w niedziele spotkanie przed świętami?

Opublikowano

Nie mam czym jeszcze ale wnętrze już całe i motor odpala. Może po świetach na weekendzie.