Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

GŁOGÓW też żyje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki proponuję powysyłać pw do ludzi z Głogowa z zaproszeniami do tego wątku...

Koledzy jeśli chcemy rozkręcić impre to może zróbmy jak HUGO nam podpowiada i napiszmy wkońcu pw do wszystkich z głogowa. Możemy się podzielić tym co nam wyszukiwarka pokaże (pierwsze 20 osób to jedna osoba, drugie 20 druga osoba), napiszmy zaproszenie z linkiem do tego wątku. Co Wy na to??

Aktywnych z Głogowa to na palcach jednej ręki można policzyć, trza by jeszcze w inne mieściny uderzyć, np. Polkowice, Wschowa itp.

Opublikowano

Aktywnych z Głogowa to na palcach jednej ręki można policzyć, trza by jeszcze w inne mieściny uderzyć, np. Polkowice, Wschowa itp.

Ogólnie w Głogowie sporo jest fanów Audi.. może nie koniecznie tu zarejestrowanych ale w samym G.K.M.4.K. pare chłopaków od nas jeżdzi Audicami więc jakbym sprawe nagłośnil to na spota może i by wpadli ;)

Opublikowano

a byłby ktoś chętny na podłaczenie pod komputer? I moze jakaś konkretna data na spota :) ?

Opublikowano

a byłby ktoś chętny na podłaczenie pod komputer? I moze jakaś konkretna data na spota :) ?

zaden problem Kolego :naughty: na spocie będzie i vag... tylko kiedy ten spot :mysli:

Opublikowano

Własnie mówie ze ja mam :)

Opublikowano

no to Darev zrobi Tobie logi a Ty Darevowi :naughty:

Dyziowaty a jaką :a4fan: posiadasz, bo Twój profil nic nie mówi (jeszcze szukam) :?:

Opublikowano

jeszcze lata nie pozwalają na posiadanie auta :(

no to Darev zrobi Tobie logi a Ty Darevowi naughty

Ciekawe :)

Opublikowano
  • Autor

też bym bardzo chętnie dynamiczne logi zrobił, bo mam jakieś dziwne problemy, ale o tym na spocie... widzę że temat się rozkręca - czy ktoś leciał po privach? btw - ktoś wie jak usunąc sondę?? :confused4:

Opublikowano

widzę że temat się rozkręca - czy ktoś leciał po privach?

Ja już zacząłem :tongue4: "obskoczyłem" wszystkich aktywnych ze Wschowy (nie było dużo) i zacząłem Głogów od tyłu w wyszukiwarce (3 podstrona)

Ktoś może zacząć od 1 podstrony :wink4:

A sonda... :mysli:

Opublikowano

witam tu adik

jestem nowy i to mój pierwszy OOOO i to jeszcze TDI

chętnie odwiedze kolegów z Głogowa mam rodzinke w Serbach

i czesto tam bywam

pozdrawiam

Opublikowano

AAAAA... nie zajażyłem :> No to ja też mam :tongue4:

no to Darev zrobi Tobie logi a Ty Darevowi :naughty:

:polew:

Opublikowano

Łukaszu jesteś boski :decayed: , THX

Opublikowano

Nie przesadzaj, poza tym nie widziałeś mnie na żywo i wcale nie jestem taki boski :polew: :polew: :polew:

Fajnie, że coś u Was też się zaczyna dziać, bo dolnośląskie jakoś tak osłabły jakiś czas temu.

Mam nadzieję, że stworzycie fajną i zgraną grupę osób w tamtym regionie :good:

Opublikowano

Nie przesadzaj, poza tym nie widziałeś mnie na żywo i wcale nie jestem taki boski :polew: :polew: :polew:

Fajnie, że coś u Was też się zaczyna dziać, bo dolnośląskie jakoś tak osłabły jakiś czas temu.

Mam nadzieję, że stworzycie fajną i zgraną grupę osób w tamtym regionie :good:

skoro już u nas zagościłeś to będziesz musiał wpaść na spota :naughty:

Opublikowano

skoro już u nas zagościłeś to będziesz musiał wpaść na spota :naughty:

Powiem Tobie, że gdybym miał pracę taką, że często bym jeździł po PL to uwierz mi, że ustawiałbym wyjazdy tak żeby sobie zawitać na spoty gdzie się da, a tak to wybranie się na takiego spota dość spory kawałek drogi na tą chwilę jest raczej mało prawdopodobne, ale różnie bywa więc kto wie :naughty:.

Na pewno jest szansa poznać się wspólnie na zlotach więc za jakiś czas letni to może będzie okazja :wink4:

Opublikowano

:gicior:Łukasz

ShAMAN_666 no tro teraz na Twoich rękach spoczywa pierwszy - podczepiony post :rolleyes:

Opublikowano

więc moze jakas konkretna data :>

Opublikowano

jak będzie jakaś ustalona data to coś się zorganizuje

Opublikowano
  • Autor

jak będzie jakaś ustalona data to coś się zorganizuje

a jakieś propozycje co do daty?? 26.04 spotykają się chłopaki z G.K.M.4.K. - może się podepniemy do nich?

Opublikowano

a jakieś propozycje co do daty?? 26.04 spotykają się chłopaki z G.K.M.4.K. - może się podepniemy do nich?

26.04.09 godzina 16:00 parking emkaMEBLE :wink4: chłopaki od nas pewnie będą pozytywnie zaskoczeni wizytą AKP - osobiście będę na 99%