Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l postaram sie nigdzie nie przyhaczycz:) mam tylny dyfuzor w carbonie wiec jakis akcent z przodu bylby bardzo na miejscu.
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l powinno ładnie się komponować, jeszcze lusterka, dach, klamki i błotniki
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Są nakładki Carbonowe na alu, tj. wypełnienia, szczególnie z białym ładnie się komponuje
Opublikowano 16 Kwietnia 200917 l dokladnie 204 jesli sie nie myle;) -zalezy od kursu Euro pewnie. http://www.allegro.pl/item602441348_seat_leon_cupra_r_dokladka_zderzaka_nowa_oryginal.html -aukcja dobila juz 200zl;p wg mnie ta dokladka nie szpeci. jest neutralna, fajnie pasuje do zderzaka S4... Kolega Jorg wykona mi ja z carbonu i bedzie ładny komplet;) Też chcę z CARBONU !!
Opublikowano 16 Kwietnia 200917 l Ja chcę taką dokładkę w Carbonie. Kto może ją "obłożyć" carbonem ? może JORG-Composite się podejmie
Opublikowano 16 Kwietnia 200917 l jak tylko kolega Topor bedzie miał kupioną to bedą trwały modyfikacje na carbonowe;) może uda się całe od podstaw zrobić
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Z tego co wiem to jedna klubowa A4 B7 ma zamontowany splitter pod zwykły zderzak, wygląda jak fabrycznie montowana. Jak znaję fotki to wkleję
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l OT: JORG-Composite, czy ty moze jetes w stanie zrobić w carbonową lotke s4 na klape do b6 ???
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l No no fajnie to wygląda. Myślę, że pod zderzakiem s-line/s4 będzie prezentowało się równie dobrze, a nawet lepiej niż pod non-sline
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Czegoś takiego brakowało do zwykłego zderzaka, w S-line z lekką glebą obcieranie o podłoże gwarantowane, w tym zderzaku obniżył się optycznie przód zderzaka i jest ok
Opublikowano 29 Grudnia 200916 l jak z montazem do b5 ? duzo rezania przy tym jest? żaddnego rezania przyklejasz klejem i siedzi
Opublikowano 29 Grudnia 200916 l Na B7 Wygląda Kozak Ale tylko Carbonowa....Poluje na taką ale cena jak na razie 300$ ;( no ale efket Dobrze że Posiadam zderzak DTM
Opublikowano 29 Grudnia 200916 l niepowiem wyglada fajnie ale jakos szkoda by mi bylo zostawic chocby pol tej ceny na krawezniku,szczegolnie na polskich drogach ;(