Barthezz90 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Witam, czy ktoś mógłby mi wskazać w jakim miejscu znajduje sie zawór upustowy DV i zawór N75 w 1.8t ANB.
lewmichal Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Do N75 wchodzi wężyk sterowania gruszką turbosprężarki. Zawor DV to taki plastikowy trójnik węży powietrza: 2 grube i 1 cienki idący z okolic przepustnicy
Barthezz90 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 Teraz, lewmichal napisał: Do N75 wchodzi wężyk sterowania gruszką turbosprężarki. Zawor DV to taki plastikowy trójnik węży powietrza: 2 grube i 1 cienki idący z okolic przepustnicy Dzięki za odpowiedź, fizycznie wiem jak wyglądają ale za chiny nie potrafię ich znaleźć, czy mógłbyś mi wskazać na fotce gdzie tego szukać?
Barthezz90 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 1 minutę temu, lewmichal napisał: DV podpisany jako Bypass Valve A co do N75?
Barthezz90 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 Chodzi o problem z szarpaniem przy mocniejszym dodawaniu gazu. Dziś udało się przeskanowac silnik i mam takie błędy :
Rekomendowane odpowiedzi