Patrycjusz20 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Witam, mam problem z wariatorem który na zimnym silniku stuka chwilę, jest to wina wariatora a dokładniej hamulca jak wcześniej wyszukalem na forum. Moje pytanie brzmi czy można samemu wymienić ten hamulec?i czy można go dorobić lub gdzieś kupić?Widziałem na zdj że jest to taki bolec w środku wariatora który robi wyżłobienie, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam
Anelson Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 8 godzin temu, Patrycjusz20 napisał: Witam, mam problem z wariatorem który na zimnym silniku stuka chwilę, jest to wina wariatora a dokładniej hamulca jak wcześniej wyszukalem na forum. Moje pytanie brzmi czy można samemu wymienić ten hamulec?i czy można go dorobić lub gdzieś kupić?Widziałem na zdj że jest to taki bolec w środku wariatora który robi wyżłobienie, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pomoc. Pozdrawiam jest na forum kolega beny a4 ,który regeneruje Wariatory. Myślę ,że telefon/priv do niego załatwi sprawę, a on sam z racji spenetrowania tematu - doradzi i pomoże. Pozdrawiam i proszę poszukać go na forum
Rekomendowane odpowiedzi