afroo. Opublikowano 20 Lutego 2022 Opublikowano 20 Lutego 2022 Póki co wciąż nie ma na rynku innych, za które ktoś poręczy, że błędu nie będzie w B7. Albo zwykły led + rezystor albo cisnąć kontakt z Promotorem przez fb na profilu firmowym lub prywatnym.
Langista Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 8.05.2020 o 11:15, Langista napisał: w tedy pomyślę nad czymś lepszym lub dołożę osobne światła pod zderzakiem i tym samym rozwiąże swój problem.. Chciałbym tylko dodać, że wyleczyłem się z tego idiotycznego pomysłu ? Edytowane 20 Lutego 2022 przez Langista
afroo. Opublikowano 20 Lutego 2022 Opublikowano 20 Lutego 2022 12 godzin temu, Langista napisał: Chciałbym tylko dodać, że wyleczyłem się z tego idiotycznego pomysłu ? A był potencjał w pomyśle.
bazz2 Opublikowano 21 Lutego 2023 Opublikowano 21 Lutego 2023 Zakupiłem żarówki z Ali które miały być z canbusem ale jak to na Ali bywa canbus nie działa. Zastosowałem więc rezystory żeby nie wywalało błędu na desce, zabieg się udał, żarówki dają mocne światło ale zobaczyłem też że sieją zakłócenia i gdy wrzucam wsteczny to radio śnieży Przy wybraniu CD na radiu i nie odtwarzaniu żadnej muzyki przy zwiększeniu głośności bliżej maksimum i wyłączonym wstecznym też słychać jakiś szum / pikanie (fabryczny bose jeśli to robi różnicę). Wina żarówek, rezystora czy jednego i drugiego? Można to jakoś rozwiązać czy pozostaje wymiana na jakieś bardziej markowe? Jeśli tak to może ktoś coś sprawdzonego polecić?
Langista Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Opublikowano 21 Lutego 2023 Chyba rezystor coś robi.. ja mam do wstecznego takie: I nie powodują zakłóceń, jedynie mam MCE w wersji LOW, to mogę stosować żarówki jakie mi się spodobają
Rekomendowane odpowiedzi