Nuras Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Witam Jestem w trakcie kupna samochodu i zauważyłem ze auto nie ma pamięci fotela czy jest możliwość zamontowania jej bez ingerencji w elektrykę, fotel sport z pełna elektryka i masażem. Dzieki za pomoc
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Niestety troszke kabli trzeba zmienic 1
bredi Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 troszke kabli czyli co masz na mysli i co auto musi posiacac w jakiej konfiguracji jest to mozliwe
PaBLo81r Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 Odświeżę temat. Mam identyczną sytuację jak kolego który założył temat. Fotele w pełni elektryczne wraz z masażem, brak pamięci na drzwiach. Właśnie zakupiłem cały boczek z przełącznikiem do pamięci i całym okablowaniem drzwi. Proszę o informację co jeszcze muszę dokupić, mało jest informacji na ten temat. Z tego co doczytałem brakuję mi okablowania do siedziska i oparcia fotela oraz sterownika.
PaBLo81r Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) Może ktoś podać numer wiązki elektrycznej siedziska kierowcy. Siedzenie elektryczne z pamięcią, pneumatyką i masażem. Vin auta WAUZZZF41KA075845. Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez PaBLo81r
polo25 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Czy sterownik 4M6959760 podejdzie do B9? Ktoś się orientuje?
Koalakm Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Czy majac fotele elektryczne z pamiecia, mozna smialo wymieniac na inne z tego modelu z pamiecia?
Rekomendowane odpowiedzi