Ivanovsky Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy jest gdzieś jakiś poradnik jak przerobić 1din na 2din. Chciałbym wstawić radio z b7 a mam tunel 1 din. Jeśli chodzi o ten poradnik może być nawet po angielsku byleby był. Chyba że macie jakieś inne pomysły. Albo czy dałoby radę jakieś radio z nawigacją wstawić na 1din. Mam nadzieje że napisałem w dobrym dziale, jeśli nie, proszę o przeniesienie. Dzięki.
Dawid10691 Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 W dniu 17.01.2020 o 09:23, Ivanovsky napisał: Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy jest gdzieś jakiś poradnik jak przerobić 1din na 2din. Chciałbym wstawić radio z b7 a mam tunel 1 din. Jeśli chodzi o ten poradnik może być nawet po angielsku byleby był. Chyba że macie jakieś inne pomysły. Albo czy dałoby radę jakieś radio z nawigacją wstawić na 1din. Mam nadzieje że napisałem w dobrym dziale, jeśli nie, proszę o przeniesienie. Dzięki. przeróbka dość kosztowna ale w skrócie potrzebujesz inny kosz pod 2 din inny climatronik inna popielniczka inny tunel i w zależności jakie radio to potrzebne będą przejściówki. Ewentualnie można po taniości kupić sam kosz pod 2 din i dociąć tunel dociąć popielniczkę wyszlifować boki climatronika i założyć jakieś radio z androidem. ale każda opcja około 1000 zł.
Langista Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Był tu wstawiany tutorial, mam na kompie chyba link jeszcze zapisany, jak znajdę to wkleję. EDIT: tu masz link DIY: RNS-E retrofit & double DIN conversion (picture heavy) WWW.AUDIZINE.COM DIY: Replace single DIN Concert II headunit with double DIN RNS-E Navigation system. Heads up from a new member from Norway! I have been reading a lot on Audizine since I got my first B6 last year, and... Edytowane 23 Lutego 2020 przez Langista
Rekomendowane odpowiedzi