zaba84 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Witam. Temat byl juz poruszany kilka razy i troche poszukalem i cos niecos znalazlem no ale nie wszystko wiec pozwolilem sobie jeszcze raz zalozyc post na ten temat. Jak cus to nie bijcie A wiec tak. Mam zamiar zalozyc sobie halogeny w zderzak do mojej A4 z 96 roku i mam takie pyt: Wyszukalem cus niecos w jednym poscie http://www.a4-klub.pl/smf/swiatla_przeciwmgielne_przednie-t8961.0.html ze kolega koziol zastosowal kratki do halogenow z modelu 00-01 i tak lukalem na allegro to nie moge namierzyc takich kratek bo kratki zespolone z otworem pod halogen sa niby z modeli 00-05 czy jakos tak, a kratki z modeli po lifcie czyli 99-01 to osobne czyli osobno kratka i osobno maskownica halogena. I teraz juz sie pogubilem o co biego z tymu kratkami. Oswieci mnie ktos moze?? :mysli: A druga sprawa to samych halogenow to tez z ktorego modelu je szukac tego 00-05 czy 99-01?? A trzecia sprawa to jak wyglada sprawa przycisku do halogenow, czy przednie halogeny sa podpiete wraz z przyciskiem o tylnego swiatla przeciwmgielnego czy jest osobny przycisk do halogenow przednich i osobny to tylnego swiatla przeciwmgielnego??
tomek a4 2.8 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Co do tematu kratek, to tez jestem ciekawy jak to z tym jest... Natomiast co do przycisków, to są oddzielne od przednich i tylnego. Z tym że jeśli włączysz tylne przeciwmgielne, to razem z nim włącza sie przód
zaba84 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Opublikowano 23 Marca 2009 Co do tematu kratek, to tez jestem ciekawy jak to z tym jest... Natomiast co do przycisków, to są oddzielne od przednich i tylnego. Z tym że jeśli włączysz tylne przeciwmgielne, to razem z nim włącza sie przód niom to git.... a orientujesz sie jak ten przycisk wyglada mniej wiecej???
tomek a4 2.8 Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 wygląda mniej wiecej jak odwrócony przycisk od tylnego przeciwmgielnego. Tu troche widać: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a2bf1c8bb526c9fa.html
slepy Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Co do tematu kratek, to tez jestem ciekawy jak to z tym jest... Natomiast co do przycisków, to są oddzielne od przednich i tylnego. Z tym że jeśli włączysz tylne przeciwmgielne, to razem z nim włącza sie przód niom to git.... a orientujesz sie jak ten przycisk wyglada mniej wiecej??? tu masz dokładniejsze foto na tej aukcji, przełącznik drugi od lewej http://moto.allegro.pl/item582619717_panel_sterujacy_klimatyzacji_audi_a4_95_98.html ja już mam
zaba84 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 okiejjjj.. a co z tymi kratkami?? bo kurcze dalej niewiem od jakiego modelu szukac?
Gość BIKER Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ja już mam Wyrezałeś halogeny? Zapodaj jakieś foto jak mozesz.
slepy Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 narazie zebrałem graty, i oddałem kratki do spawania, a halogeny kupiłem z allegro, nie ORI, możesz zobaczyć w moim wątku, jak tylko odbiorę kratki, to zaczynam rezać, choć trzeba bedzie wykombinować, jakiś uchwyt, bo nie ma się tam czego zaczepić, ale ze spryskami lamp dałem rade to i to ogarne
Rekomendowane odpowiedzi