S1Przemo Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Doradźcie na która opcję się skusić? Chciałbym coś zmienić w autku, zrobiłem symulację w photoshopie Spodobały mi się 3 felgi, jedne srebrne i dwie czarno srebrne Do tego myślę o wymianie lampy, jedna czarna druga srebrna lub może pozostać przy tym co mam teraz?
george Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Zdjęcie numer 1 - najlepszy wzór felg i seryjne lampy.
JawoR36 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Felgi kwestia gustu, a wgledem tego co oferuje rynek z felg do tego modelu, twoj wyglada dosc slabo. Jaki masz budzet na felgi? Jaki rozmiar chcesz? To zaraz cos znajdziemy. Lamp nie ruszaj pod zadnym pozorem, a jak juz koniecznie musisz to doloz oryginalne bixenony i ew je mozesz prysknac w srodku na czarno itd
S1Przemo Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 10 godzin temu, JawoR36 napisał: Felgi kwestia gustu, a wgledem tego co oferuje rynek z felg do tego modelu, twoj wyglada dosc slabo. Jaki masz budzet na felgi? Jaki rozmiar chcesz? To zaraz cos znajdziemy. Lamp nie ruszaj pod zadnym pozorem, a jak juz koniecznie musisz to doloz oryginalne bixenony i ew je mozesz prysknac w srodku na czarno itd Tak do 2 tys. Jeżeli zeotawiam lampy to nawet więcej. A czemu lamp nie ruszać ? Te sonary kiepskie?
Rekomendowane odpowiedzi