loope Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Witam, tydzień temu z mojego audi skradziono wkłady lusterek. Zostały po nich tylko obcięte kabelki ... ;( ;( ;( ;( Które kable są od podgrzewania? A które od fotochromu? Skoro są dwie pary kabli to zakładam że mam lusterka fotochromowe .... Pomożcie ;(
Aydaho Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 ale z tego co widze to chyba : - jedna para jest od podgrzewania - druga od sterowania lusterkiem w czym problem - fotochrom chyba nie idzie po osobnej regulacji tak jak ma to miejsce np. w wewnetrznym lusterku z czujnikiem
loope Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 przeciez sa trzy wiazki kabli: zółte i dwie pary czarnych ... jedna para czarnych tych na dole jest podlaczona do regulacji ... a pozostale dwie?
Aydaho Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 no to mnie zagiąłeś nie zauważyłem tego ale na logike to grzewcze muszą większy prąd przenosić więc zółte to ogrzewanie. Sterownie jest całe a cienkie czarne pewnie od f-chromu
loope Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 dzieki za potwierdzenie informacji ...
Rekomendowane odpowiedzi