Radek01 Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Witam. Mam problem z kontrolka oleju. Miga zaraz po przekreceniu zaplonu chociaz w silniku jeszcze niema cisnienia bo jest zgaszony i potem po odpaleniu jest caly czas to samo. Olej jest w normie. Czujnik wymienilem na nowy. Cisnienie oleju w normie. Czy to moze byc cos z elektryka?
vi_KING Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Jak dawno był czyszczony smok olejowy?
Radek01 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 Tez tak mysle ze moze trzeba miske zrucac. Mam go od pol roku dopiero zminilem tylko olej i bylo ok. Tylko dziwi mnie to ze stoi cala noc przekrecam zaplon i juz miga kontrolka chociaz jest nie odpalony
vi_KING Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Sprawdzałeś czy nie wali błędami jakimiś na kompie? Może na podpiętym kompie zapalić i zobaczyć jak się parametry pokazują. Miske by warto było zrzucić bo faktycznie wygląda jakby była zasyfiona, jakby był brak ciśnienia oleju
Radek01 Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Opublikowano 24 Lutego 2020 A jak np odepne czujnik to tez kontrolka bedzie migac?
Rekomendowane odpowiedzi