Czarek99 Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 Witam czy przy takiej wymianie wystarczy odkrecic moja kierownice odlaczyc przykrecic nowa i podlaczyc poduszke? Moja jest bez multi nowa bedzie tez bez multi oczywiscie z poduszka czy stara tasma do poduchy bedzue pasowac czy bedzie trzeba cos zmieniac?
pila24 Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 Wystarczy nowa kiera z poduszką ,reszta pasuje. 1
piotrekZch Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Witam podepnę się mam standardowa kierownicę 4 ramienia bez żadnych przycisków chciał bym założyć 3 ramienna tak samo bez przycisków czy moja poduszka będzie pasować czy w 3 ramiennej będzie inna pouszka ??
greg2505 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Opublikowano 17 Stycznia 2022 10 minut temu, piotrekZch napisał: Witam podepnę się mam standardowa kierownicę 4 ramienia bez żadnych przycisków chciał bym założyć 3 ramienna tak samo bez przycisków czy moja poduszka będzie pasować czy w 3 ramiennej będzie inna pouszka ?? Inna poducha
Rekomendowane odpowiedzi