kAtowice.27 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Rece mi opadają co serwis to bardziej mądrzejszy od drugiego Zapala mi sie co jakiś czas poduszka błąd N95. Kiedyś się częściej zapalała kontrolka po kasacji błędu . Zapal sie od czasu do czasu po naciśniecie klakson . Jeden z mondzrejszych fachowców powiedział mi ze jest uszkodzony kabel miedzy poduszka a taśma taka kostka tam idzie tez sterowanie z kierownicy ( Mp3 ). Dlatego mam pytanie proszę o wyjasnienie mi tego czy ktoś coś takiego miał już. Bo nie chce jechać do berlina do serwisu tak daleko. ( Na pewno ktoś zada sobie pytanie dlaczego berlin bo nie chcą w Polsce respektować mojej gwarancji bo twierdza ze auto było po wypadku a auto kupiłem nowe w audi ) prosze zaznaczyc w profilu jaki model auta posiadasz
grzanek85 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Kolego pewnie moduł pod kierownicą się sypie, gwarancja powinna być bez problemu uznana. Moduł ten jest bardzo rozbudowany więc najszybciej to na podmianę drugi i wtedy próbować.
GRazny Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 bo nie chcą w Polsce respektować mojej gwarancji bo twierdza ze auto było po wypadku a auto kupiłem nowe w audi ) możesz to jakoś rozwinąć? bo tak mnie zaciekawiło...
Rekomendowane odpowiedzi