Afka81 Opublikowano 4 Marca 2020 Opublikowano 4 Marca 2020 Witam Wiem że temat był już maglowany ale prosiłbym o pomoc W miejscu gdzie powinien być wzmacniacz i suboofer jest pustka. Dowiedziałem się tylko tyle że aby tylne głośniki działały potrzebny jest wzmacniacz bo radio Horus nie ogarnia Moje pytanie Jak mogę sprawdzić czy jest wiązka elektryczną pociągnięta od radia do wzmacniacza którego nie mam. Jest to do sprawdzenia przez vin ??? Czy trzeba rozbierać coś w bagażniku ???
MaTeo85 Opublikowano 4 Marca 2020 Opublikowano 4 Marca 2020 Po Vin możesz sprawdzić jak auto wyjechało z fabryki. Wtedy będzie wiadomo czy kable są lub były czy w ogóle był brak.
MaTeo85 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Masz tylko głośniki z przodu bez wzmacniacza. Kod 8RE
Afka81 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 ☹☹☹☹ Ale lipa Jest sens dołożyć dołożyć głośniki w tylne drzwi i suboofer wraz ze wzmacniaczem i instalacją ??? Chodzi mi o oryginał czy lepiej zmienić radio i pociągnąć wiązke do radia i zamontować własny wzmacniacz ???
Makale Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Jak wolisz, ja mam ori BOSE z dołożonym drugim subem i jest petarda.
MaTeo85 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 dokłądnie polecam wzmacnicz bose i głośniki, na necie można wyrwać komplet w cenie ok 500-600zł z wiązką. Wtedy całość na ori radiu gra bardzo dobrze.
Afka81 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Z tym że na ori radiu nie ma możliwości ustawienia przód/tył tylko prawo /lewo chodzi o balans
MaTeo85 Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Zmienisz kodowanie i będzie przód tył. Tylko musi być podłączony jakiś wzmacniacz
Rekomendowane odpowiedzi