piotr09873 Opublikowano 4 Marca 2020 Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Witam, jestem posiadaczem audi a4b6 od niedawna. Na przeglądzie dostałem takie oto rzeczy do wymiany. Pierwszy mechanik powiedział 2tys wraz z robocizna. Czy faktycznie wahacze w audi są aż tak drogie? A jeśli nie to jaka według was powinna byc cena wymiany wraz z kosztem części średniej półki? Edytowane 4 Marca 2020 przez piotr09873
Fish1991 Opublikowano 4 Marca 2020 Opublikowano 4 Marca 2020 Kolego z tego co widzę masz cały przód do roboty. To jest zawieszenie aluminium wiec powinno się robić wszystko za jednym podejściem. kwestia gratów to już Twój wybór. Można kupić cały komplet turecki ( 500 zł ) sam taki założyłem i jeździć lub inwestować w coś lepszego lemforder meyle. ewent febi. jeśli Twój mechanior założy Ci lemforder to jest super cena. Jeśli chodzi o wymianę to koszt około 5-6 stów, Robota jest bardzo prosta poza wybiciem jednej śruby która trzyma wahacz z góry ( jak sobie pomyśle to aż kipie ze złości co za ...uj to wymyślił )
Rekomendowane odpowiedzi