Benio140 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Witam Szybkie pytanie jestem w potrzasku na parkingu klikałem pilota do otwierania i zamykania na zmianę kiedy znalazłem samochód to on w ogóle nie reaguje na naciskanie pilota tak jakby nie wysyłał sygnału otworzyć na grota też nie mogę bo przekręcam ale nic się nie dzieje w klamce. Czy mógł się rozkodować pilot od takiego klikania ? Co mogę jeszcze zrobić żeby dostać się do samochodu ? I czy pilot zadziała w stacyjce ? Jestem poza miejscem zamieszkania drugiego kluczyka nie mam.
Axel1 Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Albo padła bateria w kluczyku albo akumulator. Zostaje tylko call do Assitance
Benio140 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 I co mi ta pomoc pomoże ? Nie lepiej wybić szybę ? Ale aku na pewno nie padł bo normalnie palil na mmi też cały czas na 100% był. Baterie wymieniłem szybko wi c na pewno się z tego nie rozkodować
MarcinOslo Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Recznie grotem kluczyka tez nie otworzy ?
Benio140 Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Nie przekręca się ale nie otwiera tak jakby linka spadła czy cos takiego
Benio140 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Opublikowano 9 Marca 2020 Sprawa wygląda tak wybiłem szybę, samochód odpaliłem bez problemu, zgasiłem i pilot zaczął działać. Byłem na sprawdzeniu żadnych błędów nie ma. Co to mogło być i co można sprawdzić jeszcze ?
Rekomendowane odpowiedzi