karcio246 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Witam, jestem tutaj nowy. Od kilku dni stałem się posiadaczem Audi a4b5 1.8 125km LPG 1994. Pojawił mi się problem. Auto przy stopniowym przyspieszaniu na LPG zachowuje się normalnie leczy gdy wcisne gaz w podłogę nagle zaczyna szarpać i przerzuca z benzyny na gaz i z powrotem. Czy ktoś się orientuje co to może być? Może ktoś miał podobny lub wie co to może być ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
przem8 Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Wtryskiwacze, zapchane filtry, zła regulacja.
lewmichal Opublikowano 9 Marca 2020 Opublikowano 9 Marca 2020 Spada ciśnienie gazu i przełącza. Instalacja i wystrojenie do sprawdzenia. Co tam masz od LPG włożone?
karcio246 Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Opublikowano 10 Marca 2020 Szczerze powiem że nie wiem, mówię od kilku dni jestem posiadaczem samochodu i aż tak się nie interesowałem co tam dokładniej siedzi. Tym bardziej że to moje pierwsze auto z LPG zawsze była czysta PB lub ON. Muszę poszukać w dokumentach może coś tam wygrzebie
Rekomendowane odpowiedzi