ughi Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Co myślicie o chromowanych nakładkach na lusterka? Miał/ma to ktoś? Jakies rady? dzieki [ Komentarz dodany przez: szogun0: 26-03-2007, 08:27 ] Temat zostanie odblokowany po zapoznaniu się z regulaminem forum i wypełnieniem jego kryteriów.
martin a4 Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 szczerze mi sie to nie podoba no ale kazdy ma swoj gust
spanky Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Co myślicie o chromowanych nakładkach na lusterka?Miał/ma to ktoś? Jakies rady? dzieki [ Komentarz dodany przez: szogun0: 26-03-2007, 08:27 ] Temat zostanie odblokowany po zapoznaniu się z regulaminem forum i wypełnieniem jego kryteriów. tylko renomowanych firm ... np.In-Pro ... zadnych wynalazkow z allegro za 70 zł bo bedziesz tego żałował .... :exclaim:
MAx Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 ja mam wlasnie te wynalazki, trzeb je zminiac razem z olejem bo strasznie sie marsdzcza po zimie.Sprzedawca dal mi co prawda nowy komplet zaloze go za jakis czas a jak sie skoncza to kupuje inpro
Gość rob Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 ja mam IN-Pro i po zimie dalej wyglądają jak nowe
Rekomendowane odpowiedzi