BananowyJoe Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 Siema próbowałem znaleźć jakiś post odnośnie mojego problemu mianowicie odpadła mi prawie obudowa (plecy) fotela kierowcy, mam pełna regulacje pleców lędźwi, czy możliwe jest że mechanizm wypchnął tą część? Muszę kupić cały fotel czy aby ten element? Mechanik wspominał że coś jest już połamane.. Proszę o pomoc bądź linki z podobną sytuacją
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Złamał ci się drut od regulacji lędźwi, na forum jest multum tematów z opisem tego problemu, chyba nawet w dziale warsztat znajdziesz instrukcje jak to samodzielnie naprawić Ostatni temat jest nawet z 20 marca br. Edytowane 28 Marca 2020 przez Lukasz_mk2
BananowyJoe Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 Regulacja działa prawidłowo chodzi o plastik który na dole odstaje z tyłu fotelu
dex1991 Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 W dniu 28.03.2020 o 22:34, BananowyJoe napisał: Regulacja działa prawidłowo chodzi o plastik który na dole odstaje z tyłu fotelu Regulacja będzie działać. Drut, który się uszkadza powoduje to,że gdy się opierasz jest nacisk na "plecki" fotela i zaczynają odstawać. Poszukaj na forum sposobu naprawy
Rekomendowane odpowiedzi