piotreki Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Jak w temacie spalila mi sie zarowka i musze ja wymienic, natrafilem w sklepie na Philipsy Nightguide, tylko sa 2 oznaczenia R czy S ? hmm i nie wiem co to znaczy Jakie beda dobre do mojego b7?
GRazny Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 to oni nie mają tam katalogu? na stronie Philipsa widziałem ładną rozpiskę - gdzie jaka żarówka... jak znajdę to podrzucę
Daimos Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 R - reflektor z odbłyśnikiem S - reflektor z soczewką
mydlo Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Ale w B7 jak nie ma xenonu to jest zwykły odbłyśnik czyli z tego R - reflektor z odbłyśnikiem S - reflektor z soczewką wynika że R
piotreki Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi tez myslalem ze R, ale mimo wszystko chcialem sie upewnic
GRazny Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 tak na przyszłość może komuś się przyda: http://www.lighting.philips.com/pl_pl/consumer/carlighting/1_car_lighting/car_which_lamp_to_buy.php?main=pl_pl_consumer_lighting&parent=89083467512&id=pl_pl_car_lighting&lang=pl choć nie widzę tam podziału na H i R
Rekomendowane odpowiedzi