Tkoczu_ Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 Godzinę temu, Coldfire28 napisał: Postojowki czy DRL ? DRL kupowalem z Facebooka - mogę podesłać namiar jeśli chcesz 130,- za komplet, oczywiście bez błędów i co najważniejsze nie trzeba bylo dokładać rezystorów ? Tak, DRL, podrzuć namiar
Coldfire28 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 15 minut temu, Tkoczu_ napisał: Tak, DRL, podrzuć namiar Poszukaj na Facebooku ANDRZEJ MYSŁEK - Białystok lub Instagram: promotorlightdevices
Tkoczu_ Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 3 minuty temu, Coldfire28 napisał: Poszukaj na Facebooku ANDRZEJ MYSŁEK - Białystok lub Instagram: promotorlightdevices Dzięki 1
Emejcz Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 W dniu 2.05.2020 o 08:24, rafiki5 napisał: Pakiet sline został dołożony czy fabryka? Zastanawia mnie ten schodzący klar z tych elementów. Mam golfa w czerwonym kolorze i przy zakupie był mały punkcik schodzacego klaru, myślałem że to odprysk kamienia lecz z roku na rok się to pogłębiało i teraz wygląda to tak jakby zrzucał skórę węża ze wszystkich elementów ? Mam taki sam czerwony kolor i zderzak to już praktycznie bez klaru, błotnik jeden też grubo złazi. Te czerwone są bardzo niewdzięczne pod tym względem. Za bardzo przesuszona baza i później tak jest.
Rekomendowane odpowiedzi