WojtekA6C7 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Polecam coś takiego ,tablica wisi bez żadnych zbędnych ramek już 3 lata nigdy mi nie odpadła, albo jak kolega pisze dobra taśma i napewno nie odpadnie ,sprawdzone 2
graal15 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na grupce z fb ktoś sprzedaje uchwyty ramek pod grill z rs i raczej tamte kupię :p w razie jak by ktoś się przyczepił, że mam tablicę za szybą szybki montaż i jadę dalej. Na tył w sumie przemyślę.
kris67 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 3 godziny temu, graal15 napisał: Przód wyleci i za szybę ale tył na wkręty? Chyba oszalałeś :p Pokaż zdjęcie tej tablicy na taśmie Przód na wkręty!na tył ramka np.org.Audi Sport
afroo. Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Tył na taśmie piankowej 3M trzyma jak wściekły i nie potrzebne żadne patenty. Przód na uchwytach z fb/olx na szybki montaż i zapominasz o temacie. Uchwyty, mocowanie tablicy w grill RS3 RS4 RS6 plaster miodu Puławy • OLX.pl WWW.OLX.PL Sprzedam nowe uchwyty do montażu tablicy rejestracyjnej w grill RSa (tzw plaster miodu). Szybki i banalny montaż bez uszkodzenia grilla!! Pasuja do większości grilli RS! Maxymalna grubość grilla (tzw plastra...
daglas Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Kozak furka. Felgi jak felgi ale reszta w mój gust lota by się tylko na klapę przydała i będzie kosa
graal15 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 W dniu 30.04.2020 o 06:27, afroo. napisał: Tył na taśmie piankowej 3M trzyma jak wściekły i nie potrzebne żadne patenty. Przód na uchwytach z fb/olx na szybki montaż i zapominasz o temacie. Uchwyty, mocowanie tablicy w grill RS3 RS4 RS6 plaster miodu Puławy • OLX.pl WWW.OLX.PL Sprzedam nowe uchwyty do montażu tablicy rejestracyjnej w grill RSa (tzw plaster miodu). Szybki i banalny montaż bez uszkodzenia grilla!! Pasuja do większości grilli RS! Maxymalna grubość grilla (tzw plastra... Dokładnie tak zrobię :p tylko najpierw grill. 15 godzin temu, daglas napisał: Kozak furka. Felgi jak felgi ale reszta w mój gust lota by się tylko na klapę przydała i będzie kosa Jakieś propozycje felg?
graal15 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 6 minut temu, Dev napisał: aktywny dyfer jest ? Jest, mogę sobie w indywidualu ustawić
daglas Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 1 godzinę temu, graal15 napisał: Dokładnie tak zrobię :p tylko najpierw grill. Jakieś propozycje felg? Dla mnie to jest kwestia gustu już. Ja np uwielbiam koła typu oz superleggera ultra leggera motec ultralight ats dtc itp. ale nie każdemu się takie koła podobaja 1
graal15 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 No mi prędzej JAPAN RACING JR28 albo Concaver CVR1 1
daglas Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 46 minut temu, graal15 napisał: No mi prędzej JAPAN RACING JR28 albo Concaver CVR1 Też za***iste koła i będą pasowały
Rekomendowane odpowiedzi