kazzi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wykonałem wczoraj logi na LPG, jestem po wymianie turbiny, DV, N75, zaworków zwrotnych/odmy, jednak wydaje mi się że auto nie jedzie tak jak jechało. Jeżeli mógłby ktoś zerknąć na logi i sprawdzić czy jest ok? dodam że VAG nie pokazuje żadnych błędów. Kanał 02+ 33 1. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 2. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Kanał 115 + 118 1. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 2. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
kazzi Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Czyli chyba kwestia przyzwyczajenia już, trzeba myśleć o stage 1 bądź 2?
DivaynEays Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Przeplywka lekko zaniza, turbo deko przeladowuje, ale ogolnie to jest w miare git
kazzi Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2020 2 minuty temu, DivaynEays napisał: Przeplywka lekko zaniza, turbo deko przeladowuje, ale ogolnie to jest w miare git Czyli działać coś w tym kierunku? Jeżeli tak, to co można zrobic wymiana przepływki? Co do turbo to wymienione zostały wszystkie możliwe zawory do sterowania tym?
przem8 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zostaw jak jest, przecież wszystko w normie.
DivaynEays Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 W dniu 9.04.2020 o 20:22, kazzi napisał: Czyli działać coś w tym kierunku? Jeżeli tak, to co można zrobic wymiana przepływki? Co do turbo to wymienione zostały wszystkie możliwe zawory do sterowania tym? Wyczyścić przeplywke można spróbować, jest szansa, że pomoże.
Rekomendowane odpowiedzi