Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B9 2.0 TFSI QUATTRO| 327KM | IC WAGNER | PURPLE AMETHYST SATIN | audi_p4rple_ |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio bardzo modna zmiana , zaślepki założone ;) udanej majówki :evil:

4057D374-02D8-44BB-8B1C-8936E1F2C35A.jpeg

Edytowane przez Misiek671

Opublikowano
1 godzinę temu, Misiek671 napisał:

Ostatnio bardzo modna zmiana , zaślepki założone ;) udanej majówki :evil:

4057D374-02D8-44BB-8B1C-8936E1F2C35A.jpeg

:thumbup:

Opublikowano
  • Autor

Korzystając z ładnej, majowej pogody została nałożona powłoka QD na całą folię :naughty::audi:

EC408FCD-6CF9-4707-8E18-4CB83D9C092C.jpeg

6490B9B9-83ED-46B5-8F50-F12ED1CD0539.jpeg

Opublikowano
W dniu 9.05.2021 o 19:50, Misiek671 napisał:

Korzystając z ładnej, majowej pogody została nałożona powłoka QD na całą folię :naughty::audi:

EC408FCD-6CF9-4707-8E18-4CB83D9C092C.jpeg

6490B9B9-83ED-46B5-8F50-F12ED1CD0539.jpeg

Good Job :thumbup1::wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Furka ładna, nawet powiedziałbym śliczna ale musze przyczepić się do felg. No ni cholera mi nie pasują :whistling:, poza tym wszystko z gustem :thumbup1:

Opublikowano

felgi jako wzór są super, tylko ktoś dał doopy z malowanie i wyglądają słabo

Opublikowano

Jak dla mnie malowanie felg na plus :D

Opublikowano
19 godzin temu, monthrey12 napisał:

Furka ładna, nawet powiedziałbym śliczna ale musze przyczepić się do felg. No ni cholera mi nie pasują :whistling:, poza tym wszystko z gustem :thumbup1:

Podpisuję się pod tym. Te felgi psują, to piękne auto wg mnie. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale ...... sprzedać, kupić nowe. Poza tym świetnie.

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, vvalery napisał:

Podpisuję się pod tym. Te felgi psują, to piękne auto wg mnie. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale ...... sprzedać, kupić nowe. Poza tym świetnie.

Tak powinno się wypowiadać na forum niech każdy zakłada sobie co chce i jak chce w końcu to jego auto,więc ma :good:się podobać właścicielowi a nie wszytim pozdrawiam.

Opublikowano

Moim zdaniem felga dobrze wygląda. Gdyby była cała czarna zginęła by w nadkolu jak wielka czarna dziura. Dzięki tym konturom widać jej rozmiar. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
7 godzin temu, Misiek671 napisał:

Tak powinno się wypowiadać na forum niech każdy zakłada sobie co chce i jak chce w końcu to jego auto,więc ma :good:się podobać właścicielowi a nie wszytim pozdrawiam.

Nie no jasne, że tak :fool:. Nie miałem nic złego na myśli, to Tobie ma się podobać. Mi po prostu nie pasuje sam wzór felgi. Do takiego auta, a tym bardziej koloru i dokładek wypadałoby wrzucić coś ,,Grubszego" ale tak jak pisał @vvalery autko i koła mają podobać się właścicielowi. Pozdro i szerokości :hi:

Edytowane przez monthrey12

Opublikowano

Piękna! Szerokości na drodze i bez awaryjności :)

Opublikowano
  • Autor

Kolejny modzik na pokładzie :naughty:

Dezaktywacja start-stop :wink: 

495ED803-A80F-4901-9B70-EACC3E78D33B.png

Opublikowano
  • Autor
W dniu 28.05.2021 o 06:17, Marcin B. napisał:

Piękna! Szerokości na drodze i bez awaryjności :)

Dzięki kolego za miłe słowa :rolleyes:

Opublikowano
3 godziny temu, Misiek671 napisał:

Kolejny modzik na pokładzie :naughty:

Dezaktywacja start-stop :wink: 

495ED803-A80F-4901-9B70-EACC3E78D33B.png

Funkcja memory nie dezaktywacja. Ten moduł zapamiętuje ostatnie położenie. S/S jest po naciśnięciu przycisko ponoenie aktywowany. Też go u siebie mam:wink:

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

Dobra rzecz. A nie można tego kodowaniem wyłączyć? Tzn. odwrócić, aby domyślnie S&S był wyłączony podczas uruchomienia auta? Takie memory, ale programowo? Z drugiej strony wyrobiłem u siebie nawyk wyłączania tego dziadostwa (w B8) za każdym razem podczas opalania. Dobrze, że to tylko jeden guzik i jest pod ręką.

Opublikowano
  • Autor
40 minut temu, Muskel1 napisał:

Funkcja memory nie dezaktywacja. Ten moduł zapamiętuje ostatnie położenie. S/S jest po naciśnięciu przycisko ponoenie aktywowany. Też go u siebie mam:wink:

Miałem na myśli, że dezaktywacja automatyczna po włączeniu zapłonu, myślałem, że to jasne i zrozumiałe :wink:

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, black70 napisał:

Dobra rzecz. A nie można tego kodowaniem wyłączyć? Tzn. odwrócić, aby domyślnie S&S był wyłączony podczas uruchomienia auta? Takie memory, ale programowo? Z drugiej strony wyrobiłem u siebie nawyk wyłączania tego dziadostwa (w B8) za każdym razem podczas opalania. Dobrze, że to tylko jeden guzik i jest pod ręką.

Właśnie o to chodziło, że nie chciało mi się za każdym razem wyłączać tego guzikiem :wink:  nie zawsze o tym pamietam a poza tym szkoda ścierać przycisku :decayed:

Jeżeli chodzi o kodowanie , no tak można wykodować, tylko czy to nie będzie wtedy na stałe ? :eusathink:

Opublikowano
Godzinę temu, Misiek671 napisał:

Właśnie o to chodziło, że nie chciało mi się za każdym razem wyłączać tego guzikiem :wink:  nie zawsze o tym pamietam a poza tym szkoda ścierać przycisku :decayed:

Jeżeli chodzi o kodowanie , no tak można wykodować, tylko czy to nie będzie wtedy na stałe ? :eusathink:

Nie da się samym kodowaniem zakodować funkcji zapamiętywania. Da się tylko kompletnie deaktywować podwyższając wartość progową klimy lub wartość progową napięcia aku. W B8 była możliwość zakodowania memory, w B9 już nie. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Misiek671 napisał:

Miałem na myśli, że dezaktywacja automatyczna po włączeniu zapłonu, myślałem, że to jasne i zrozumiałe :wink:

Jasne i zrozumiałe ale jak zgasisz auto z aktywowanym S/S to w takiej samej pozycji jak zgasiłeś je odpali. 

Edytowane przez Muskel1