Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B9 2.0 TFSI QUATTRO| 327KM | IC WAGNER | PURPLE AMETHYST SATIN | audi_p4rple_ |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nadchodzi nowy sezon, więc potrzebne są zmiany....

Nowe heble przód Akebono 6-tłok 350mm na nawiercanych tarczach Zimmermana :kox::wub:

IMG_4141.jpg

IMG_4150.jpg

Opublikowano

Teraz to będzie hamować :kox::kox:

Opublikowano

Wszystko fajnie ale wrzuć jakieś bardziej agresywne koło, bo z przodu jest petarda, tył również, a z boku no nie porywa...

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, szafa napisał:

Wszystko fajnie ale wrzuć jakieś bardziej agresywne koło, bo z przodu jest petarda, tył również, a z boku no nie porywa...

Wszytko w swoim czasie na razie musi być jak jest

Opublikowano

ale Cie grillują z tymi felgami:facepalm::)

fajnie "urządzone" auto, na pewno się wyróżnia

pytanie: czy ten czarny kolor na felgach jest matowy czy połysk? bo "koniczynka" rozumiem, że polerowana

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, pit07 napisał:

ale Cie grillują z tymi felgami:facepalm::)

fajnie "urządzone" auto, na pewno się wyróżnia

pytanie: czy ten czarny kolor na felgach jest matowy czy połysk? bo "koniczynka" rozumiem, że polerowana

Wiadomo nigdy wszystkim nie dogodzi ale mało mnie to obchodzi a co do koloru to kiedyś się błyszczał ten czarny a teraz to już nie koniecznie tak sobie wymyślił poprzedni właściciel i jak to było zrobione to tak do końca nie wiem pzdr.

Opublikowano
6 minut temu, Misiek671 napisał:

Wiadomo nigdy wszystkim nie dogodzi ale mało mnie to obchodzi 

Bo tu takie przekonanie panuje, masz wrzucić 255 20" (i ledwo co się toczyć) a jak nie to nie jesteś gość:decayed:. Popieram Twoje podejście do sprawy:thumbup1: zostaw jak jest bo felga jest ładna i pasuje do auta.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Muskel1 napisał:

Bo tu takie przekonanie panuje, masz wrzucić 255 20" (i ledwo co się toczyć) a jak nie to nie jesteś gość:decayed:. Popieram Twoje podejście do sprawy:thumbup1: zostaw jak jest bo felga jest ładna i pasuje do auta.

Dzięki kolego za bardzo mądrą wypowiedź chyba mamy podobny tok myślenia:hi:

Opublikowano

dobrze, że mamy tylko takie problemy jak wygląd felgi :D

fajnie, że jest taki wybór i każdy może realizować swoją wizję i ogranicza nas tylko budżet

a 100 lat temu wszyscy bysmy jeździli jednakowymi czarnymi Fordami T :afro:

Opublikowano
7 godzin temu, Muskel1 napisał:

Popieram :) felga jak najbardziej pasuje do auta :thumbup1:

Opublikowano
15 godzin temu, Michu1996 napisał:

Popieram :) felga jak najbardziej pasuje do auta :thumbup1:

Pozwolę sobie mieć odmienne zdanie. Są ludzie, których takie koniczynki czy kwiatuszki nie ruszają, a wręcz przeciwnie. Sorry, ale to jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać. Poza tym auto petarda.:thumbup1:

Opublikowano
1 godzinę temu, vvalery napisał:

Pozwolę sobie mieć odmienne zdanie. Są ludzie, których takie koniczynki czy kwiatuszki nie ruszają, a wręcz przeciwnie. Sorry, ale to jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać. Poza tym auto petarda.:thumbup1:

Mam zdanie podobne . Felga bardzo ładna , ale jak jest w oryginale . Miałem taką , żona ma w swoim . Nieraz malujemy felgi i wyglądają lepiej niż oryginał , ale ta ewidentnie zmieniła wygląd  :wink: . 

Powtórzę się - auto bardzo ładne . Kolor , czarne dodatki - super .

Opublikowano

No faktycznie trochę nachalne to frezowanie CNC przy ładnym zacisku i tarczy. Ja bym prysnął w piano i pasito bo felga sama w sobie ?

Opublikowano
W dniu 12.04.2022 o 10:47, vvalery napisał:

Jasne , jednym się podoba , innym nie. Ktoś zakłada 19” ktoś 20”, kwestia gustu ;)

W jednym się zgadzamy , auto petarda :kox:

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Michu1996 napisał:

Jasne , jednym się podoba , innym nie. Ktoś zakłada 19” ktoś 20”, kwestia gustu ;)

W jednym się zgadzamy , auto petarda :kox:

:hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakieś plany na mody jeszcze w te wakacje ? :kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak Ci sie te zimmermany 350 sprawdzaja bo słyszałem że są problemy z zimmermanem ostatnio. Zawsze sprawdzony zestaw zimmer + ferodo a w golfie mi piszczą...

Opublikowano
  • Autor
W dniu 11.08.2022 o 11:31, kristof91 napisał:

Jak Ci sie te zimmermany 350 sprawdzaja bo słyszałem że są problemy z zimmermanem ostatnio. Zawsze sprawdzony zestaw zimmer + ferodo a w golfie mi piszczą...

Jak do tej pory wszytko Ok nie narzekam ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podeślesz fotkę szpary miedzy zaciskiem, a felgą? Bo kupiłem takie koła i jest pici włos do zacisku akebono 350mm.

20221025_201629.jpg

20221025_200734.jpg

Opublikowano

Przy dokręceniu na max jeszcze "docisniesz" ją 0.10mm :wink: