Krystianooo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Witajcie, Mam małą zagwozdkę odnośnie kolorowego FISu. Gdy przekręcam kluczyk "na zapłon", po czym czy odpalę samochód czy nie muszę nacisnąć przycisk RESET aby wgl pojawiło mi się spalanie i inne pierdółki do wyboru. Dopóki nie nacisnę RESETU i nie wcisnę MENU OFF to widzę znaczek typu >S< . Czyli nie widzę nic... Informacje odnośnie jaka stacja z radia na kolorowym fisie jest widoczna ale tak jak mówię, spalanie, ile km mogę przejechać itd. już nie bez kliknięcia RESETu. Ma ktoś jakiś pomysł jak się tego pozbyć aby za każdym razem nie klikać tego głupiego resetu, aby samo się załączało jak należy? Bo ja już nie mam pomysłu Pacjent: Audi A4 B7 1.9 TDI *bez DPF* (2007r.) Z góry dziękuję za każdą pomoc! Pozdrawiam cieplutko
luki19862121 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Włącza się kompas można go wyłączyć w menu rnse 1
Krystianooo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Okej, będę szukał - obym znalazł. Dziękuję bardzo, bo nie wiedziałem jak to nazwać. Znalazłem to w wątku : Ale tutaj kolega ma Audi Navigation, a u mnie jest Audi Navigation Plus aczkolwiek myślę, że dam radę Znalazłem Usunąłem i wszystko działa. Temat do zamknięcia Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Krystianooo Problem rozwiązany :)
Rekomendowane odpowiedzi