kynek1000 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witam ! Mam problem z światłami w swojej b6 od razu po włączeniu zapłony zapalają mi się światła po przekręceniu włącznikiem w pozycje 0 światła dalej świecą jak przełączę na postojowe to dalej świecą mi światła mijania sprawdzałem nie mam trybu skandynawskiego. Oraz jak włączę kierunek w prawo to nie świeci z przodu w lampie wsadziłem nową żarówkę poodginałem blaszki dalej to samo już nie mam pojęcia co to możne być
MaTeo85 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Sprawdź kodowanie odczytaj błędy w sterownikach może coś będzie łatwiej wywróżyć. Jak nic nie pomoże to do sprawdzenia instalacja.
kynek1000 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 16 minut temu, MaTeo85 napisał: Sprawdź kodowanie odczytaj błędy w sterownikach może coś będzie łatwiej wywróżyć. Jak nic nie pomoże to do sprawdzenia instalacja. w ECU czy w sterowniku silnika ?
MaTeo85 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Najlepiej vcdsem odczytaj wszystkie sterowniki, czyli zrób auto scan. A od świateł i kierunkowskazów to przede wszystkim 09 m-ce i 16 kierownica
MaTeo85 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Wygląda na to że włącznik świateł do wymiany, a na pewno do sprawdzenia czy działa poprawnie.
kynek1000 Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 Dokładnie po wymianie wlacznika wszystko działa ?
Rekomendowane odpowiedzi