pet3r Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 dostalem dzis biale postojowki, wygladaja swietnie, ale teraz przydaloby sie wymienic reszte zarowek. moje pytanie brzmi - jakie zarowki zalozyc? chcialbym wymienic te glowne (drogowe/mijania) jak i przeciwmglowe. wiem, ze philips bluevision (czy jakos tak) sa ok, ale moze ktos ma jakies lepsze propozycje? czy dostane biale zarowki do przeciwmglowych?
Gość Murzyn Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 czy dostane biale zarowki do przeciwmglowych? a jakie teraz masz??
Gość Murzyn Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 no to bez problemow dostaniesz biale. Jezeli chodzi o mijania to ja uzywalem Philips vision plus-lepsze od blue, ale dosc szybko sie przepalaly, blue tez
pet3r Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Opublikowano 25 Maja 2006 a co z hella blue light? uzywal ktos tego? po jakim czasie przepalaly sie philipsy?
Gość Murzyn Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Sprawdz sobie te: Philips Rally Philips Turbo Philips Rally Allweather Philips Turbo Allweather i * Night Guide - żarówka najnowszej generacji - trzy różne kolory w jednej żarówce * Power 2 night - 130 i 150 - ostrzejsza barwa i mocniejszy strumień światła * Blue Vision - światło jaskrawo białe ( podobne do ksenonowego) * Silver Vision - nowoczesny design (tuning) * Vision Plus - strumień światła wyższy o 50 % * Premium - strumień światła wyższy o 30 % (standard żarówek Philips) nie pamietam jak szybko sie przepalaly
pet3r Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Opublikowano 25 Maja 2006 no to bede musial sie troche pobawic w szukanie chodzi mi o zarowki, ktore beda dawaly biale swiatlo, podobne do ksenonow (na ktore mnie nie stac ).
Gość Murzyn Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 cos wybierzesz, ale chyba wazniejesze od koloru swiatla jest jego skutecznosc oswietlenia drogi
Slawo80 Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Ja jeździłem na Philipsah Bluevision i plus50 i chyba wole bluevision - dają sinobiałe wyraźne światło i wcale moim zdaniem nie ustępują tym plus50 pomijając, że każda plus50 siądzie szybciej bo lepsze osiągi uzyskuje się poprzez zastosowanie cieńszego drucika w żarówce niż normalnie przez co ich żywotność jest mniejsza. Bluevision świecą bardzo ładnie.
Rekomendowane odpowiedzi