srebrna-strzała Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Witam Czy ktoś pomoże w sprawie nie działajacego predkosciomierza w liczniku. Licznik pod komputerem działa,czujnik w skrzyni działa,podpinane inne liczniki na odpalonym i zgaszonym silniku to samo działaja oprócz predkosciomierza. Mam tez nie orginalny licznik i cięzko dopasowac po numerach. Elektryk rozkłada rece i kokosy chce. Kolejna sprawa to wyswietla sie airbag i abs ale teraz zgasł abs Nie wiem co moze być czy to pompa abs? Licznik bez fis i bez ibom.
ppatryk Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Jaki rocznik auta, jaki silnik, jakiej firmy licznik?
srebrna-strzała Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Rocznik 97 silnik benzyna 1,8 nie mam pojęcia jakiej firmy licznik ale powinien być bez fis.
ppatryk Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Możesz wstawić zdjęcie licznika? Prawdopodobnie masz uszkodzony jakiś kabelek w kostce, która wchodzi do licznika odpowiedzialna za prędkość.
srebrna-strzała Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 zrobię jutro zdj licznika i kostek ale mozesz miec racje bo kostka z lewej nie ma zapinki tej fioletowej tak jakby ktos wyrywał licznik na siłę.
srebrna-strzała Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tak wyglada licznik i kostki
ppatryk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Powiem, że jestem zaskoczony widokiem takiego licznika. To jest 95 rok? Sprwadź PIN 6 i 7, ale wątpię ponieważ jest to rozpiska od 96 roku. Niestety moja ELSA nie działa, abym sprawdził dokładnie. Ktoś inny z forum musiałby wpaść tutaj z wizytą.
Rekomendowane odpowiedzi