Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l Przy Twoim kolorze samochodu żeby uzyskać dużo lepszy efekt trzeba by te felgi wrzucić w polerkę Wtedy by się bardziej odróżniały od karoseri i efekt byłby zdecydowanie
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l A ja myśle ze brakuje poprostu jakiegokolwiek chromu na samochodzie, i dlatego te felgi tak drażnią oko patrząc na całokształt :gwizdanie:
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l Autor Wszelkie chromy, polerki odpadają - nie lubię tego. Wręcz przeciwnie - jestem miłośnikiem "black" i najchętniej bym założył bym coś ciemnego na koła, ale chyba efekt przy 17' będzie też nie za dobry.
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l Sory, ale wersja black do Twojego A4 będzie poprostu wyglądała jak stalówki, więc odpuść sobie. Jeżeli masz na wydanie 2,5k na fele z oponami, to weź sobie RS6 w używce w 18" - jest tego sporo na allegro, a wygląd wtedy napewno zrobi na Tobie wrażenie. Dziwi mnie troszkę, bo 17" w B5 to już naprawdę spory kółek :>
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l Autor S-line - zgadza się, ale tego jest już tyle...ale coś czuję, że na tym może się skończyć właśnie.
Opublikowano 3 Kwietnia 200917 l S-line - zgadza się, ale tego jest już tyle nie znowu aż tyle ...najwięcej to jet dziwacw
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Autor Dzisiaj odbyła się kolejna przymiarki - więcej info na pierwszej stronie
Opublikowano 7 Kwietnia 200917 l Dzisiaj odbyła się kolejna przymiarki - więcej info na pierwszej stronie Bierz te MRR Design GT1 Black, na Twoim Avancie wyglądają
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l No teraz to możesz mieć zadumanie :> Te MRR rzeczywiście wyglądają ładnie. Ale z tego co widzę, to są 19", więc odbiegamy nieco od tematowych 17"... :gwizdanie: ja bym założył RS6 w 18". Solidna, ładna i ori Apropo - w niedziele widziałem na żywo RS6 w 17" na A3 i wyglądały na przewielkie :>
Opublikowano 29 Kwietnia 200917 l Autor Fele zakupione i zamontowane. Jedna szybka fotka w pierwszym poście. Mogłem jednak wziąć 19'
Opublikowano 30 Kwietnia 200917 l Fele zakupione i zamontowane. Jedna szybka fotka w pierwszym poście. Mogłem jednak wziąć 19' Wzór Tylko faktycznie troszkę przymaławe się wydają w tym wzorze