Padzik Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Ja w temacie jak obniżyć cisnienie paliwa wywala błąd bogatej mieszanki po wymianie wtryskow na 320cc wyczytałem na forum ze można obnizyc cisnienie bez dlubania w programie jak to zrobić??
Łukasz13 Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Nie idzie, a po drugie to całkowicie bez sensu, założ seryjne wtryski.
Padzik Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 6 godzin temu, Łukasz13 napisał: Nie idzie, a po drugie to całkowicie bez sensu, założ seryjne wtryski. nie tak bez sensu program jest zrobiony tylko na orginalnych zapętla a na 320cc wywala błąd, a ze trafiłem na tunera z d*py i nie wie jak to zrobic bo pewnie bazuje na gotowcach to już sami wiecie jak to wygląda, u innych działa tylko ja mam jakis problem pewnie trzeba wybrać sie do radomska :) dzieki
przem8 Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 To załóż seryjne i jeździj w takim zakresie żeby nie pętliło. Udaj się na korektę softu przy której zostaną włożone większe wtryski.
Łukasz13 Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Weżmy to na logikę, wkładasz wieksze wtryski żeby mieć wiekszą wydajaność, ale bez poprawy programu masz za bogato więc obniżasz ciśnienie na listwie żeby nie było bogato więc tym samym masz znowu taką samą wydajność jak na seryjnych, więc gdzie tu sens?
Rekomendowane odpowiedzi