PIORO123321 Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 Witam, czy to jest normalne w tych silnikach ze po odkręceniu korka oleju albo bagnetu silnik zaczyna chodzić w ten sposób? Dodam jeszcze ze silnik swoją moc ma nic się nie dławi ani nic jeździ normalnie IMG_0780.MOV
PIORO123321 Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Opublikowano 9 Maja 2020 Teraz, Dev napisał: olej w silniku ma ? Ma
Dev Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) taka jego uroda te silniki maja takie charakterystyczne klapotanie Edytowane 9 Maja 2020 przez Dev
lutas Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 U mnie po odkręceniu korka oleju zaczyna bardzo nierówno pracować, aż do zgaśnięcia. A po wyjęciu bagnetu też zaczyna telepać. Podobno tak ma być. Dodam że odmę mam nową, oryginalną z ASO.
Gregorski3 Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 11 godzin temu, lutas napisał: U mnie po odkręceniu korka oleju zaczyna bardzo nierówno pracować, aż do zgaśnięcia. A po wyjęciu bagnetu też zaczyna telepać. Podobno tak ma być. Dodam że odmę mam nową, oryginalną z ASO. U mnie jest tak samo.
Rekomendowane odpowiedzi