Jump to content
IGNORED

Open ceremony w b6.

Recommended Posts

Posted

Może spotkał się ktoś z modułem, dzięki któremu można by było aktywować test zegarów po zapłonie w naszych b6 ? Nie chodzi mi o vfiz, bo wiem, że tam można. Może jest ktoś w stanie na forum coś takiego zrobić. Na jakieś rosyjskiej stronie znalazłem, że można wgrać inny eeprom i wtedy będzie. No ale ktoś musiał by się na tym znać.

Posted

Zapodaj linka do tej stronki,wgrywanie całego eepromu z automatu uwali licznik. Myślę że tutaj o pamięć flash chodzi 

Posted
2 minuty temu, pila24 napisał:

Zapodaj linka do tej stronki,wgrywanie całego eepromu z automatu uwali licznik. Myślę że tutaj o pamięć flash chodzi 

Posted

Fajny programik,zaznaczył opcje z opisem vdo only.  Liczniki b6/7 to produkcja boscha 

Posted
1 minutę temu, pila24 napisał:

Fajny programik,zaznaczył opcje z opisem vdo only.  Liczniki b6/7 to produkcja boscha 

Czyli co, coś można z tym zrobić ? Czy to jednak nie do b6.

Posted (edited)
8 minut temu, r7adek napisał:

Czyli co, coś można z tym zrobić ? Czy to jednak nie do b6.

Nie only ale immo3-dopiero dojrzałem dokładnie. Myślę że chodzi o liczniki vag produkcji vdo z immo3 wiec golf IV, passat b5,a6c5 i kilka innych.  Do a4b6 ten programik raczej się nie przyda bo jest dedykowany dla zegarów vdo z immo 2 i 3

Edited by pila24
Posted

To jest do zrobienia w Golf 4,Passat B5/B5 FL , Bora, VDO liczniki 1/2 i full fis... 

Sam się tym programem bawiłem dłuższy czas. 

Posted
1 godzinę temu, kamil-vag napisał:

To jest do zrobienia w Golf 4,Passat B5/B5 FL , Bora, VDO liczniki 1/2 i full fis... 

Sam się tym programem bawiłem dłuższy czas. 

Czyli u nas w b6, nie.