Tycjan Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Siema Panowie i Panie, potrzebuje pomocy Mianowicie zauważyłem że tylny slupek, tapicerka jest mokra, wcześniej tego nie widziałem dopiero od kilku dni jak pada i pada, dodam że to sedan i ma szyber. Postaram się dodać fotkę w najbliższym czasie
lewiatan1989 Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Sprawdź uszczelki drzwi czy wszystkie są dobrze spasowane, nie zagięte, nie przerwane i sprawdź czy harmonijka idąca do tylnych drzwi nie jest pęknięta i czy równo siedzi.
Partarjan Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Wygląda jakby przy szybie Ci się pociło
Tycjan Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Opublikowano 19 Maja 2020 5 godzin temu, Partarjan napisał: Wygląda jakby przy szybie Ci się pociło Muszę próbować rozebrać tapicerkę by dojść i popatrzeć którędy się dostaje woda Może i ta mała szybką z boku
Robero321 Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Żadna szyba. Zapchany masz odpływ od szyberdachu. Do zrzucenia tapicera i do przepchania odpływ wiele osób się z tym borykało i boryka... Tu masz przykładowy link
Tycjan Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Opublikowano 19 Maja 2020 1 godzinę temu, Robero321 napisał: Żadna szyba. Zapchany masz odpływ od szyberdachu. Do zrzucenia tapicera i do przepchania odpływ wiele osób się z tym borykało i boryka... Tu masz przykładowy link Dzięki za odpowiedź, jak znajdę przyczynę oczywiście napiszę co było nie tak
Tycjan Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Opublikowano 25 Maja 2020 Witam po przerwie  Po przeglądzie szyberdachu, przepchnalem od góry 2 przednie odpływy, były drożne, choć od strony pasażera ze spływem szału nie było. Tylnich niestety od góry nie namierzyłem i zrobiłem to od spodu czyli pod tylnimi nadkolami. Trzeba było ściągać koła itd. oczyściłem i przelałem wodą od góry i leciało fest. Teraz czekam na deszcz. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi