kamilselex96 Opublikowano 23 Maja 2020 Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Witam! Mój nowy nabytek Audi A5 2.7 S-LINE x3 TDI (232KM po chipie) W ostatnim czasie wrzuciłem 20 calowe felgi Dyfuzor od S5 Wydech przelotowy Końcówki wydechu replika Akrapovic Przyciemnione szyby przód i tył Edytowane 12 Listopada 2020 przez kamilselex96
liquid8p Opublikowano 23 Maja 2020 Opublikowano 23 Maja 2020 Przyjemnie wygląda, pokaż wnętrze... Nie ma czegoś takiego, jak 3x s-line w audi. Jest tylko pakiet wewnętrzny i zewnętrzny. To tak na marginesie, auto fajne
kristof2009 Opublikowano 23 Maja 2020 Opublikowano 23 Maja 2020 Ja bym trochę zniżył audiczke żeby "usiadła" na tej feldze. Jeśli nie chcesz zbyt mocno pomyśl o spreżynach h&r Co jest w planach?
kamilselex96 Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Godzinę temu, liquid8p napisał: Przyjemnie wygląda, pokaż wnętrze... Nie ma czegoś takiego, jak 3x s-line w audi. Jest tylko pakiet wewnętrzny i zewnętrzny. To tak na marginesie, auto fajne Mój błąd, dziękuję 4 minuty temu, kristof2009 napisał: Ja bym trochę zniżył audiczke żeby "usiadła" na tej feldze. Jeśli nie chcesz zbyt mocno pomyśl o spreżynach h&r Co jest w planach? Myślałem nad tym, poleciłbys jakiś zestawik albo ich parametry? W najbliższym czasie chyba czarny grill plaster miodu i nakładki na halogeny też w tym stylu Edytowane 23 Maja 2020 przez kamilselex96
kristof2009 Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 W dniu 23.05.2020 o 21:40, kamilselex96 napisał: Mój błąd, dziękuję Myślałem nad tym, poleciłbys jakiś zestawik albo ich parametry? W najbliższym czasie chyba czarny grill plaster miodu i nakładki na halogeny też w tym stylu Jeśli sprężyny to pisz do DB TUNING są na FB . Grill i kratki w stylu RS na duży plus . Miałem taki zestaw w a4b8? bardzo dobrze to wyglądało. Pozdro
kamilselex96 Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Opublikowano 12 Listopada 2020 Dawno nie wrzucałem, z zewnątrz weszły: Czarne halogeny wraz z żarówkami LED Kratki halogenów wzór RS5 Lusterka z włókna węglowego Literki na oponach Takie drobne bajery a cieszą
Rekomendowane odpowiedzi