bialy4 Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 Mam problem ponieważ cały przednik kokpit jest nieco podniesiony do góry i przez to nie zgrywa się dobrze z drzwiami i na środku jest wielka szpara. Nie wiem co tam było kombinowane. Autko napewno miało jakiegoś dzwonka i być może to jest z tym powiązane. Po zdjęciu tych bocznych osłon widać cały stelarz ale nie wiadomo jak się do tego zabrać. A poza tym ten stelarz wygląda tak jak by był spawany widać na nim spawy ale nie wiem czy to są ori czy raczej nie ale sądze że taka marka jak OOOO nie pozwoliła by sobie na takie rzeczy. Czy można ten kokpit w jakiś sposób opuścić deczko do dołu czy raczej regulacja jest nie możliwa.
mot_kra Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 A poza tym ten stelarz wygląda tak jak by był spawany widać na nim spawy ale nie wiem czy to są ori czy raczej nie ale sądze że taka marka jak OOOO nie pozwoliła by sobie na takie rzeczy. Te spawy są ori.
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Czy można ten kokpit w jakiś sposób opuścić deczko do dołu czy raczej regulacja jest nie możliwa. Skoro jest w górze to można go obniżyć, tylko musisz wszystko rozebrać i wtedy wszystko się wyjaśni
bialy4 Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Opublikowano 27 Marca 2007 Czyli możliwość regulacji istnieje? A czy wystarczy zdjąć tylko górę kokpitu czy trzeba wymontowywać cały panel środkowy?
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Opublikowano 27 Marca 2007 Czyli możliwość regulacji istnieje? Raczej nie, ale jak rozkręcisz to będziesz wiedział co siedzi w środku Trudno powiedzieć co jest przyczyną takiego montażu
Rekomendowane odpowiedzi