rohace Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 Witam szyba dostała kamyczkiem powierzchnia odprysku na zewnatrz jest punktowa jednak rozszczelnienie wewnetrzne jest znacznie większe i bardziej widoczne. Jak się tego pozbyć,naprawić, zabezpieczyć ? Czy K2 GLASS DOCTOR sobie tym poradzi ? Oglądałem filmiki i tam ogólnie naprawiano odpryski o większym uszkodzeniu zewnetrznym gdzie odprysk jest biały. U mnie biały jest tylko punkcik( uszkodzenie zewnetrzne) bardziej na czarno widac rozczelnienie (wewnatrz).
przem8 Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 38 minut temu, rohace napisał: K2 GLASS DOCTOR Używałem tego i szczerze to jest gówno warte. Może i coś zabezpieczyło ten odprysk ale na pewno jeśli chodzi o wygląd to nic się nie zmieniło i dalej jest mocno widoczne.
adioss995 Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 kiedys jak miałem taki odprysk to pojechałem do okręgowej stacji kontroli pojazdów i tam mi zakleili zapłaciłem 80 zł chyba i prawie śladu nie było
Rekomendowane odpowiedzi