BartoszSoldier Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ostatnie zdjęcie kozak! Dobrze się prezentuje
Monti Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2022 10 godzin temu, Adam87 napisał: Jest na czym oko zawiesić Dziękuję bardzo. Miło, że się podoba, długo zastanawiałem się czy wszystko będzie pasować ale chyba się udało 10 godzin temu, BartoszSoldier napisał: Ostatnie zdjęcie kozak! Dobrze się prezentuje Dzięki bardzo za miłe słowa, zdjęcie faktycznie wyszło koledze bardzo dobrze . Przez 3 dni mnie męczy, że sobie tak dobrego nie zrobił jak mi . To jeszcze nie koniec, walczymy dalej.
K4rol81 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Jest dobrze, bardzo ładnie się prezentuje
BartoszSoldier Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 53 minuty temu, monthrey12 napisał: Dzięki bardzo za miłe słowa, zdjęcie faktycznie wyszło koledze bardzo dobrze . Przez 3 dni mnie męczy, że sobie tak dobrego nie zrobił jak mi . To jeszcze nie koniec, walczymy dalej. Haha delikatny samogwałt
Gac3k Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ale rakieta! Gratulacje takiej sztuki
Monti Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Gac3k napisał: Ale rakieta! Gratulacje takiej sztuki Dzięki. Do ideału trochę brakuje ale powoli ciśniemy do przodu. Człowiek jeszcze dobrze sezonu nie zaczął a już o 2023 myśli . Twój temat też jest przeglądany na bieżąco i powiem Ci dobrze zaczynasz Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez monthrey12
Monti Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Wczoraj dostałem od kumpla krótką rolkę z przejazdu na mały spocik charytatywny. W niedzielę, wybieram się na kolejną imprezę więc postaram się ogarnąć coś więcej :D. Chciałbym wstawić jako plik do odtworzenia, jednak coś mi nie wychodzi IMG_1499.MOV Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez monthrey12 1
Monti Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witam, Panowie czy macie jakiś pomysł jak obniżyć tył tak z 1 cm? Regulacja wyrzucona i dalej jest problem. Tak tak, mogę wrzucić 2 paczki cementu i zatankować do pełna
Adam87 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 19 minut temu, monthrey12 napisał: Witam, Panowie czy macie jakiś pomysł jak obniżyć tył tak z 1 cm? Regulacja wyrzucona i dalej jest problem. Tak tak, mogę wrzucić 2 paczki cementu i zatankować do pełna Ale to będzie duży wydatek, zatankować do pełna Spróbuj poszukać jeszcze niższych sprężyn.
Monti Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2022 2 minuty temu, Adam87 napisał: Ale to będzie duży wydatek, zatankować do pełna Spróbuj poszukać jeszcze niższych sprężyn. jakie mogą być niższe?
Adam87 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 21 minut temu, monthrey12 napisał: jakie mogą być niższe? Najpierw pytanie ile Twoje mają wysokości..
Monti Opublikowano 4 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2022 3 minuty temu, Adam87 napisał: Najpierw pytanie ile Twoje mają wysokości.. Zapytałem. Dzięki za info 1
gordo Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 Witaj. Pięknie zrobiony avancik. Dalej jeździsz na zawieszeniu DTS? Jak wrażenia? Jeszcze podpytam jaki rozmiar opon miałeś do tych poprzednich felg?
Monti Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego W dniu 24.07.2023 o 22:00, gordo napisał(a): Witaj. Pięknie zrobiony avancik. Dalej jeździsz na zawieszeniu DTS? Jak wrażenia? Jeszcze podpytam jaki rozmiar opon miałeś do tych poprzednich felg? Cześć. Wybacz, że tak późno ale z braku czasu nie zaglądałem na forum. Jeżdżę w dalszym ciągu na tym DTS. Jest to mój pierwszy gwint i wrażenia ciężko mi opisać. Następnym razem pewnie wziąłbym coś z lepszej półki, może MTS ale raczej AP. Co do felg, pierwsze grafitowe MAM były 19 8,5 przód/tył i 225/35/19, te Arceo fioletowe to 8,5/9,5 opona 215/35 i 225/35. 1
Monti Opublikowano 14 Października Autor Opublikowano 14 Października Cześć, w temacie nic więcej się nie ruszy. Autko zostalo rozebrane z części i zostanie sprzedane. Niedługo wrócę z nowym nabytkiem 😁 1
K4rol81 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października jak to na części ?? w całości nikt nie chce?
Monti Opublikowano 18 Października Autor Opublikowano 18 Października Godzinę temu, K4rol81 napisał(a): jak to na części ?? w całości nikt nie chce? Nie na części tylko z części :D, może źle sformułowałem zdanie jak to tak przepraszam 💗. Sprzedałem większość gratów, koła, dokładki, wydech z dyfuzorem i kilka pierdół. Na aucie został tylko gwint, ic, zderzak sline i lotka. 1
Rekomendowane odpowiedzi