Chudy_rumia Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam. Nie wiem czy zamieszczam temat w odpowiednim dziale, ale jestem nowy na forum. Mam pytanie do miłośników "Małysza" ponieważ mam A4 B6 z 2003/04 1.9 TDI 130KM i ostatnio wymieniałem przełącznik szyb od strony kierowcy i natknąłem się na dziwną kostkę koloru żółtego, która do niczego nie jest podłączona i nie da się jej do niczego podłączyć. Jeśli znajdzie się ktoś, kto odpowie mi na to nurtujące mnie pytanie, będę bardzo wdzięczny za pomoc. Zamieszczam zapożyczone zdjęcie z google o jaką kostkę mi chodzi. Na zdjęciu widać jakiś czujnik, ale u mnie go nie ma
MaTeo85 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Opublikowano 8 Czerwca 2020 widocznie masz wiązkę drzwi z modelu b7. Albo całe drzwi ktoś przekładał albo wiązkę bo np. miał uszkodzoną. W modelu b6 czujnik zderzeniowy boczny jest na słupku B przy podłodze, w modelu B7 przeniesiony został na drzwi przednie i od niego jest ta wtyczka.
Chudy_rumia Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) 7 godzin temu, MaTeo85 napisał: Dziękuję MaTeo85 za odpowiedź. Nie wiem co było wymieniane, ponieważ tak już kupiłem auto. Miłego dnia Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Chudy_rumia
Rekomendowane odpowiedzi