Opublikowano 25 Sierpnia 20205 l Autor kupione tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/4000204153496.html Więcej w pierwszym poście Edytowane 25 Sierpnia 20205 l przez AndyN
Opublikowano 8 Września 20205 l Autor Wpadł komplet 356/330 z A6 C7 (sprzedający miał jeszcze dwa komplety z minimalnym przebiegiem rzędu kilkudziesięciu km) Felga 8,5j z ET43 wymagała dystansów 10 mm Więcej zdjęć w piewszym poście
Opublikowano 8 Września 20205 l 2 godziny temu, AndyN napisał: Wpadł komplet 356/330 z A6 C7 (sprzedający miał jeszcze dwa komplety z minimalnym przebiegiem rzędu kilkudziesięciu km) Felga 8,5j z ET43 wymagała dystansów 10 mm Więcej zdjęć w piewszym poście Teraz to będzie hamować
Opublikowano 9 Września 20205 l W dniu 24.07.2020 o 14:48, AndyN napisał: AHA dodane Robiłeś coś z pompą czy ruszyło?
Opublikowano 9 Września 20205 l Autor Godzinę temu, kristof91 napisał: Robiłeś coś z pompą czy ruszyło? Pompa ma oznaczenia 8K0 907 379 CP. Zanim zebrałem graty do AHA sprawdziłem VCDSem czy przyjmuje kodowanie. Przyjęła
Opublikowano 9 Września 20205 l W dniu 25.08.2020 o 19:10, AndyN napisał: kupione tutaj: https://pl.aliexpress.com/item/4000204153496.html Więcej w pierwszym poście Coś musiałeś przerabiać czy P&P pod istniejące kable? Jakieś kodowanie potrzebne / wyskoczyły błędy? Podejdzie to pod Avant?
Opublikowano 10 Września 20205 l Autor @Barti_ Nie ma znaczenia czy avant czy sedan, istotne jest by wtyczki pasowały (możesz ewentualnie napisać do sprzedawcy, nie wiem czy w PRC sprzedają avanty ale chyba widziałem w tym dziale avanty z tymi modułami). Te moduły są w dwóch wariantach, różnią się wtyczkami (piny w dwóch rzędach lub jednym). Najlepiej byłoby gdybyś zdemontował tylną zewnętrzną lampę i sprawdził typ wtyczki. Nie trzeba nic kodować, nie ma błędów. Jedynie tym pokrętłem regulujesz opóźnienie włączenia się drugiej części kierunkowskazu. Wyczytałem, że warto tę kostkę okleić bo nie jest hermetyczna - przez ten potencjometr właśnie. Generalnie wszystko jest P&P, musiałem jedynie ściąć ten element na wtyczce by poprawnie ją wcisnąć.
Opublikowano 14 Września 20205 l W dniu 9.09.2020 o 12:30, AndyN napisał: Pompa ma oznaczenia 8K0 907 379 CP. Zanim zebrałem graty do AHA sprawdziłem VCDSem czy przyjmuje kodowanie. Przyjęła Mozesz podac jakie masz kodowanie w 03: ABS w long coding?
Opublikowano 14 Września 20205 l Autor Godzinę temu, kristof91 napisał: Mozesz podac jakie masz kodowanie w 03: ABS w long coding?
Opublikowano 14 Września 20205 l Dzięki bardzo. Mam problem z zakodowaniem sterownika ABS. Stare kodowanie nie wchodzi. W poliftach w byte 0 chyba jest inaczej niż w przedlifcie. Jak domniemam 2 oznacza rodzaj paliwa, a D skrzynie?
Opublikowano 14 Września 20205 l Autor 10 minut temu, kristof91 napisał: Dzięki bardzo. Mam problem z zakodowaniem sterownika ABS. Stare kodowanie nie wchodzi. W poliftach w byte 0 chyba jest inaczej niż w przedlifcie. Jak domniemam 2 oznacza rodzaj paliwa, a D skrzynie? No idea. @wrclaguna, możesz pomóc?
Opublikowano 19 Września 20205 l W dniu 10.09.2020 o 09:54, AndyN napisał: @Barti_ Nie ma znaczenia czy avant czy sedan, istotne jest by wtyczki pasowały (możesz ewentualnie napisać do sprzedawcy, nie wiem czy w PRC sprzedają avanty ale chyba widziałem w tym dziale avanty z tymi modułami). Te moduły są w dwóch wariantach, różnią się wtyczkami (piny w dwóch rzędach lub jednym). Najlepiej byłoby gdybyś zdemontował tylną zewnętrzną lampę i sprawdził typ wtyczki. Nie trzeba nic kodować, nie ma błędów. Jedynie tym pokrętłem regulujesz opóźnienie włączenia się drugiej części kierunkowskazu. Wyczytałem, że warto tę kostkę okleić bo nie jest hermetyczna - przez ten potencjometr właśnie. Generalnie wszystko jest P&P, musiałem jedynie ściąć ten element na wtyczce by poprawnie ją wcisnąć. Dzięki za wszystkie rady. Zrobiłem tak jak mówiłeś, sprawdziłem jakie mam wtyczki i kody lamp i akurat w moim przypadku (2013) mam właśnie z pinami w jednym rzędzie Sprawdziłem czy czasem ten od którego kupowałeś nie ma tego wariantu i okazuje się, że ma. Zamówione 2Pcs Dynamic Turn Signal Indicator LED Taillight Module Cable Wire Harness For Audi A4 S4 RS4 B8 B9 13~15 Left&Right Tail Light|Car Light Assembly| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Na tym filmiku w pierwszym poście na ile ms masz ustawione (0-9)?
Opublikowano 19 Września 20205 l Autor 25 minut temu, Barti_ napisał: Na tym filmiku w pierwszym poście na ile ms masz ustawione (0-9)? Na max, na 9 pozycji
Opublikowano 6 Października 20205 l Autor Kolejny mod. Tylko znaleźć czas i odwagę Kupione tutaj: https://allegro.pl/uzytkownik/MoMan/sklep Przed montażem warto obejrzeć to: https://www.youtube.com/watch?v=l-Fv3QYQHbc Edytowane 10 Października 20205 l przez AndyN
Opublikowano 6 Października 20205 l Szkoda zachodu moim zdaniem. kto patrzy na zegary skoro można sobie wyświetlić na środku cyfrowo predkość.
Opublikowano 6 Października 20205 l Autor Właśnie dlatego. Chcę mieć podgląd innych informacji a obecny prędkościomierz jest dla mnie nieczytelny
Opublikowano 9 Października 20205 l Autor A tak to wygląda Tarcze oryginalne mają wypukłą krawędź zewnętrzną, w dorabianych zamarkowalem ją prosząc o tarcze z ciemniejszą obwódką Edytowane 9 Października 20205 l przez AndyN
Opublikowano 9 Października 20205 l Ciekawe jak w nocy będą wyglądać bo takie dorabiane podobno lubią prześwitywać itp.