albo Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Mam A4 B6 z silnikiem 1.8T AVJ. W aucie do zrobienia jest maglownica, ale ostatnio zauważyłem też ślizganie się sprzęgła na wyższych obrotach. Czy warto wymieniać to we własnym zakresie przed sprzedażą, czy lepiej zostawić przyszłemu nabywcy?
przem8 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Wszystko kwestia ceny przed i po naprawie
albo Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Niby tak, ale z drugiej strony wiadomo, że nie zrobię tego na lepszych częściach, a do auta mam pewien sentyment i chciałbym, żeby przyszły nabywca też był zadowolony. Gdyby nie oc od samochodu zamiast kierowcy, to pewnie bym go zostawił i za kilka lat wyremontował
george Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 20 minut temu, albo napisał: Gdyby nie oc od samochodu zamiast kierowcy, to pewnie bym go zostawił i za kilka lat wyremontował Jaka stawka? Pytam z ciekawości.
albo Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 1 minutę temu, george napisał: Jaka stawka? Pytam z ciekawości. ~950
przem8 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Naprawa tego to około 2 tysi jeśli dwumas ok. No chyba, że wsadisz drugi styrany magiel. Jak masz robić po kosztach to lepiej w ogóle nie rób, a nie potem będą od różnych Cię wyzywać.
Rekomendowane odpowiedzi