Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ACK] Amortyzatory MTS technik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Co możecie powiedzieć z doświadczenia o amorach MTS technik? Czy na tył pod 1 BE dadzą rade?Wiem ze są utwardzone , z krutszym skokiem.

Jaką mogą mieć twardość w porównaniu do KYB /Boge/Monroe (pod 1 BE )?

http://allegro.pl/item585940023_amortyzatory_sportowe_audi_a4_b5_tuning_od_mts.html

Czy sobie odpuścić tą firme i kupić KYB Ultra SR?

Cena MTS na tył : 130 zł/szt. KYB Ultra S : 260 zł/szt

Czytałem mase postów na forum VW. NIby opinie pozytywne,ale jak to się sprawdzi w audi pod 1 BE.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja pojeździłęm na tych MTS technik dokładnie 8 miesięcy i nadawały się do wywalenia. Shit i tyle, nie polecam. Lepiej kupuć Kayaba

Opublikowano

co prawda w innym aucie bo w BMW 328Ci miałem przez chwile (4 miesiace) gwint tej firmy i powiem jedno...cena dobra ale jakości zero...szit i nic wiecej. wsadziłem gwincik H&R i była poezja. Takze jak cos to kupuj Kayabe

Opublikowano

Ja pojeździłęm na tych MTS technik dokładnie 8 miesięcy i nadawały się do wywalenia. Shit i tyle, nie polecam. Lepiej kupuć Kayaba

Mts-y mają gwarancję na dwa lata bez limitu kilometrów, więc wystarczyło je reklamować. Dziwne bo jakoś inni nie narzekają na te amortyzatory. Za 550zł (komplet) i spokój na dwa lata można śmiało polecić.

A po czym poznajecie, że to szit i ten brak jakości czym się przejawia? Ja zauważyłem jedynie, że czasem skrzypi jak jest wilgotno a tak przez 20k km zero problemów.

Opublikowano

A mi w październiku stuknie 2 latka na tych amorkach i ... po ponad roku jeden się wylał. Memory 5 do sprzedawcy i następnego dnia miałem drugi. Zamiana, wysyłka i w ciągu tygodnia nowy amorek po uznanej reklamacji u mnie. Wymiana i ... 2 nowe amorki siedzą z przodu.

Tylne bez zarzutu. Po półtora roku nie wyczułem żadnego osłabienia amorków, a raczej jestem wyczulony na prowadzenie samochodu.

Jeden padł - ale z markowymi też się takie rzeczy zdarzają - ja jestem zadowolony.

M3I - jest gdzieś na forum mój wątek z całą historią.