vertinos Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Witam Mam problem z odpaleniem samochodu kręci nie odpala, po zapłonie nie pracuje pompa Sprawdzałem już: akumulator czujnik wału, pompe paliwa(na krótko działa) przekaźnik też sprawdzałem na innym i nic może ktoś ma jakiś pomysł
Langista Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 Podłącz kompa i zobacz błędy, to najwięcej powie..
vertinos Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Opublikowano 2 Lipca 2020 Sprawdzałem to tylko od płynu chłodniczego był ale to by wpływało na pompe?
Langista Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) A jaki konkretnie był? Może wykrywa brak płynu i aby nie uszkodzić silnika odcina dopływ prądu na pompę paliwa.. Edytowane 2 Lipca 2020 przez Langista
vertinos Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 G83 tylko dokładnie nie pamiętam czy sygnał za duży czy mały
Langista Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Najprawdopodobniej masz "za wysoki" czyli czujnik temperatury silnika do wymiany. Pewnie odczytuje za dużą wartość i nie pozwala odpalić silnika aby go nie przegrzać.
vertinos Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 I odcina napięcie tak? No nic wymienię i zobaczę co i jak
Rekomendowane odpowiedzi