Kaktusbln Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Witam. Posiadam silnik afn 1.9 110km. Problem bo kreci ale nie pali. Wyjechalem z garazu i zostawilem odpalony az do rozgrzania i po 15 metrach zgasł. Chwila minęła i 2.5 tyś obrotów i zgasł. Parę razy i teraz tylko kreci. Pytanie czy w tym silniku jest czujnik położenia wału? Bo takie daje objawy A jeśli nie to co to może być? Edytowane 3 Lipca 2020 przez Kaktusbln
Kaktusbln Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 Wiem, że najlepiej by bylo ale nie mam takiej opcji
Pieterb Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 I co, wymiana części na chybił trafił to dobre rozwiązanie? hmm ok Tak, zdaje się w tym silniku jest czujnik położenia wału.
Kaktusbln Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Opublikowano 6 Lipca 2020 Objawy jakby właśnie ten czujnik padł. Nic innego nie zostaje
Dev Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 3 godziny temu, Kaktusbln napisał: Objawy jakby właśnie ten czujnik padł. Nic innego nie zostaje Może Ci też pompa wtryskowa paść Klapą gaszaca może się przycinać, itd itp Nie gdybaj najpierw komp
Kaktusbln Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Opublikowano 7 Lipca 2020 Wiem pod ta kopuła. Problem załatwiony A tkwil w czujniku położenia wału. Przetarl się kabel. Już audi jezdzi?
Mechanikkosmita Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Wyjmij czujnik położenia wału korb, sprawdź jego napięcie po czym podgrzej go opalarką i zrób to samo
Rekomendowane odpowiedzi