Krzysiek15255 Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Dolna kratka z Golfa VI GTI GTD. Zamiennik firmy Polcar 95-18-2720. Na dole obciąłem tak, jak zaznaczyłem na zdjęciu. Kratkę z Golfa musisz dociąć, dopasować i przykleić lub przykręcić. Ja przykręciłem go w taki sposób, jak zaznaczyłem na zdjęciu. Na dole 4 śrubki do dołu zderzaka, ponieważ grill jest bardziej prosty, niż nasz zderzak. Zależało mi na tym, żeby kratka była ładnie spasowana ze zderzakiem. Na zielono zaznaczyłem Ci do jakiego miejsca została część ramki z Golfa. Dalsza część to już docinanie na oko. Jeżeli chodzi o listwy to kupiłem je za 270zł od firmy Cetus z Łodzi z Polski. Sprzedają je na portalu OLX. Jest to zamiennik wykonany z jakiejś pianki Bayer i w miarę fajnie pasuje. Jednak ostrożnie z zakupami w firmie Cetus. Przysłali mi listwy na progi do A4 B8 zamiast listw do A4 B6. Każdemu się może zdarzyć. Listwy pod progi odesłałem, a za pieniędzmi czekałem ponad miesiąc. Dzwoniłem i przypominałem się. Dopiero oddali pieniądze kiedy postraszyłem policją. 😉 Edytowane 28 Lipca przez Krzysiek15255
Rekomendowane odpowiedzi