Marciol Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, ostatnio zastanawiam się gdyż lada chwila wpadnie u mnie Stage 2 1.8t Czyli okolice tych 250km Jak to jest ? Trzeba zmieniać moc w dowodzie oraz OC? Ogólnie jeśli chodzi o stronę prawną? Jaka jest droga papierkowa ,co trzeba ? Edit: Z tego co słyszałem sam chip samo ECU nie trzeba zmieniać danych w dowodzie ale tu już jet więcej niż ECU Edytowane 12 Lipca 2020 przez Marciol
Marciol Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Opublikowano 12 Lipca 2020 25 minut temu, Dev napisał: Nic nie zglaszasz, to nie Niemcy W przypadku kolizji czy wypadku słyszałem że ubezpieczalnia potrafi zainteresować się i sprawdzić moc byle by nie płacić ,zresztą mody i tak gołym okiem widać pod maską.
Dev Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 35 minut temu, Marciol napisał: W przypadku kolizji czy wypadku słyszałem że ubezpieczalnia potrafi zainteresować się i sprawdzić moc byle by nie płacić ,zresztą mody i tak gołym okiem widać pod maską. Nic nie zrobia, u nas ie jedt to usankcjonowane prawnie Ogolnie mozna to olac 1
blaszka611 Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 Mysle ze w Polsce sie tego nie zglasza bo nie slyszalem jeszcze o przypadku zeby przy kolizji brali auto na rolke i sprawdzali moc. Inna sprawa mysle przy gwincie,konkretnej glebie albo negatywie-wtedy mozliwe ze sie przyczepia i beda chcieli homologacje na to,ale reki nie dam uciac
Tkoczu_ Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 Mnóstwo znajomych ma grubo wymodzone fury pod maska i nikt nigdy nic nie zgłaszał wiec tak jak koledzy wyżej pisza.. można olać temat
Marciol Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Opublikowano 13 Lipca 2020 Okej, dzięki. 11 godzin temu, Tkoczu_ napisał: Mnóstwo znajomych ma grubo wymodzone fury pod maska i nikt nigdy nic nie zgłaszał wiec tak jak koledzy wyżej pisza.. można olać temat Tak z ciekawości jeszcze zapytam miał ktoś wypadek kolizcje cokolwiek pomodzoną furą z waszych znajomych ? I jak to później wyglądało pod tym wzglęm? Normalnie ?
Tkoczu_ Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 3 godziny temu, Marciol napisał: Okej, dzięki. Tak z ciekawości jeszcze zapytam miał ktoś wypadek kolizcje cokolwiek pomodzoną furą z waszych znajomych ? I jak to później wyglądało pod tym wzglęm? Normalnie ? Normalnie 1
Rekomendowane odpowiedzi