Jarkgxl Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 Witam jest to mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość. Mam A4 z 2.0 ALT multitronic 2002 rok Dolegliwość mojego auta polega na tym ze przy wciskaniu pedału gazu auto jedzie normalnie ale napiernicza (strzela) jeden z przekaźników. Nie wiem czy ma tez on wpływ na wskazania temperatury bo generalnie wskaźnik leży ale czasami się podnosi. Moze ktoś pomoc który to może być przekaźnik i za co odpowiada ? dzieki za pomoc
MaTeo85 Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Są jakieś błędy w silniku? U mnie często było słychać cykający przekaźnik od dodatkowej pompy podciśnienia (wspomaganie hamulcy) po zmianie zaworka zwrotnego przy grodzi mam w końcu spokój z cykaniem i błędami w sterowniku. Edytowane 17 Lipca 2020 przez MaTeo85
Jarkgxl Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Opublikowano 17 Lipca 2020 Nie ma żadnej kontrolki silnika tzn nie swieci się. Jakiś czas temu wyrzucało błąd z sondy lambda ale to już rozwiązane. na wolnych obrotach przy odpalaniu postoju nie ma Tego hałasu natomiast gdy tylko wcisnę gaz i ruszam to jakby na maszynie ktoś stukał. dodatkowo jak przestanie stukać uruchamia się wskaźnik temperatury i pokazuje normalnie
Rekomendowane odpowiedzi