Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana tapicerki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy A4 :)

Mam pytanie do znawców, a mianowicie chcę chodzi mi o wyminę tapicerki - same boczki. Mam zamiar kupić 4 sztuki, ale to wszystko jest od angola. Czy są duże problemy z przełożeniem boczków tego na prawą stronę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie da się tył da rade, ale przód nie pójdzie w angliku masz sterowanie szyb na prawej w europejskiej na lewej różne długości dolnej części

Opublikowano
  • Autor

A same elementy zamykania drzwi i opuszczania szyb? (przód)

Opublikowano

też różna długość jedyny myk jaki da rade zrobić to wymieniasz kompletny boczek, ale przekładasz wykończenie i elektryke z wersji europejskiej, lae skoro masz do wymianu\y właśnie te elementy to mija się to z celem

ok mój błąd chyba bo przeczytałem jeszcze raz i Ty chcesz wymienić całe boczki??? jeśli tak to da rade tylko musisz przekładać tą materiałową część razem z elektryką i zamykaniem drzwi od europejczyka .soreczka za gmatwanine

Opublikowano
  • Autor

Najbardziej właśnie chodzi mi o elementy zamykania drzwi, opuszczania szyb i ewentualnie listwy boczne. Chciałem kupić tylko te elementy (opuszczanie szyb i zamykanie drzwi), ale ciężko dostać. A jak znalazłem gostka co sprowadza z Niemiec to krzyknął prawie 400 zł. Także lepiej myślę :) kupić od angola i przełożyć:)

Opublikowano

400zł :shocked:

za powiedzmy 500zł oddam Ci 4 boczki z elektryką (szyby lusterka z tyłu korbki) i komplet foteli przód i tył oczywiście :naughty:

a od angola to chyba za dużo rezania...

Opublikowano
  • Autor

no to podeślij mi fotki tylko w dużej i dobrej rozdzielczości ([email protected]).[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 08:13_________________________________________________Jak będzie ok to moge dać Ci 250 paczki za same boczki bez kanap:)

Opublikowano

grzesu - co ty dokladnie potrzebujesz ??

przyciski od zamykania/otwierania szyb i klamki wewnetrzne ??

jaesli tak to mam tez takie cos :)

Opublikowano
  • Autor

Witam

Potrzebuję uchwyty zamykania drzwi od strony kierowcy (na lusterkai opuszczanie 2 szyby).

Opublikowano

no to podeślij mi fotki tylko w dużej i dobrej rozdzielczości ([email protected]).[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 08:13_________________________________________________Jak będzie ok to moge dać Ci 250 paczki za same boczki bez kanap:)

ja tez mam boczki do sprzedanie z elektryka 2x

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja sie dzis bawilem z przekladka boczkow z anglika:))) nawet fajnie wyszlo)))

Kupilem kubelki z anglika razem z boczkami tylko na zdjeciu nie bylo widac ze sa szare boczki c.... by wygladalo wiec postanowilem troche pokombinowac wystraczyl brzeszczot i pilnik trza bylo wyciac ten kawalek co na zdjeciu 20 min pracy z prawym bedzie gorzej bede musial zostawic podwojny przelacznik do szyb :(( ale to juz ujdzie kiedys jak bede zakladal skorke to tapicer jakos to zaslepi:))

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0051c59933510b8d.html

pozdrawiam :hi:

jeszcze mam pytanko do czego sluzy ten przycisk obok klamki i idze go gdzies podlaczyc jesli sie niema instalcji orginalnej do niego???

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/adf9721f2dad0ed2.html

Opublikowano

Ten przycisk obok klamki od centralnego zamka

Opublikowano

Ten przycisk obok klamki od centralnego zamka

ja tez go neimailem ale juz jest , wpiolem sie w centrlany zamek

Opublikowano

tylko ze u mnie bedzie narazie po prawej stronie :(

Opublikowano

tylko ze u mnie bedzie narazie po prawej stronie :(

Jakbys chcial to ja mam boczki dos przedania takie normalne 2xelektryczne szybki a tylnie boczki maja kratki an glosniki i swiatelka czerwone

http://allegro.pl/item638713813_a4_fotele_kanapa_boczki_listwy_s4_wawa.html